dimarts, 23 de novembre de 2010

Com més siguem més riurem

Perdent hores de son i rebent alguna bronca de les respectives parelles, estem engegant el Club a una gran velocitat. Després dels tràmits més burocràtics (inscripció a la federació, estatuts, compte corrent, webs, blogs...), ara estem negociant moltes coses a la vegada: possibles ajudes, col·laboracions o l'equipació per exemple.
Tenim moltes ganes de donar informació però hem de ser prudents i tancar-la abans, sigui com sigui no cal dir que el Club serà més atractiu com més socis siguem. Sou molts que ens heu confirmat el vostre interès, la veritat és que pinta molt bé, millor de l'esperat i tot, ara és hora d'apuntar-vos oficialment, i així serem més forts. Recordeu que encara que actualment formeu part d'un altre club, podeu entrar amb nosaltres aquesta temporada com a socis no federats dels Dragons.
Estem acabant de decidir el color de l'equipació, quan sigueu socis, podreu votar entre quatre colors i veureu un disseny més concret de com serà!

Us copio un resum de la carta de benvinguda i com us podeu inscriure (si envieu un email a bcndragons@gmail.com, us n'enviarem la versió oficial).

Benvinguts al Barcelona Dragons Club de Triatló,
Es tracta d´un Club afiliat a la Federació Catalana de Triatló desde el 18 de Novembre del 2010, format per triatletes de diferents nivells, però, amb uns valors i objectius en comú per desenvolupar un projecte per fer créixer la pràctica d´aquest esport popular a Barcelona, Catalunya, Espanya i Món sencer.
A nivell general, tres conceptes i descripcions inicials:
1.       Entrar al Club és un acte voluntari, és a dir la primera raó per a fer-ho han de ser les  ganes de formar part d’un projecte que servirà per unir, compartir i ajudar.
2.       Serem oficialment un Club de triatló, però tractarem les tres disciplines i de fet qualsevol acte i esdeveniment esportiu que es proposi.
3.       Oferim un website i un bloc obert al públic, però només hi tindran dret a escriptura els membres del Club. Aquest bloc centrarà la nostra activitat i ens donarà a conèixer. A través d’ell podrem compartir sinèrgies que ens ajudin a millorar i relacionar-nos. També hem creat un espai només pels socis, on penjarem plans d’entrenament i activarem un fòrum per a discutir entre nosaltres.
Com objectius  principals del Club: més concretament i directament per a aquells que us apunteu:
  1. Grup d´amics que participen de forma individual i/o conjunta en qualsevol activitat relacionada amb del triatló en totes les seves distàncies i/o algun dels tres esports del triatló: natació, ciclisme i atletisme amb el desig de superació i millora dels resultats individuals seguint la filosofia Ironman.
  2. La responsabilitat Solidària i Social s´estableix com un dels primers objectius, col·laborant amb  varies Fundacions i ONG´s, i reinvertirem en el Club o en altres actes socials tots aquells diners que sobrin una vegada cobertes les despeses del Club, actuant com Entitat sense ànim de lucre.
  3. Internacional: donarem la benvinguda a qualsevol triatleta expatriat afincat a Barcelona, ciutat cada vegada més internacional.  Aquest Club estarà directament lligat i agermanat amb els de Hong Kong i Australia Dragons, on podrem fer intercanvis en tots els aspectes. Qualsevol expatriat serà benvingut al Club!
4.    Dragons Kids: projecte per que els més peques de la casa comencin a practicar activitats relacionades amb el triatló, tipus ¨Splash´n´Dash¨ a partir dels 6 anys.

5.       No exclusivitat: estem oberts a membres d´altres Clubs que vulguin tenir un segon Club que complementi més els seus valor humans i esportius, però, per raons econòmiques o competitives hagin de participar per un altre.

Procés d´afiliació al Club:

Quota mínima d´entrada anual fixada en 30 Euros, dels quals, 10 Euros destinats a algun projecte solidari en concret, encara no decidit, i lliurarem una samarreta tècnica amb el logo del Club, a partir de Gener 2011.

A més fent-vos soci del Club podreu beneficiar-vos d´una reducció de 10 Euros a la qüota de la Federació Catalana de Triatló, (75 enlloc de 85 Euros).

Per fer-vos socis es pot fer enviant un e-mail al Club: bcndragons@gmail.com, us enviarem un petit formulari.  Amb les dades del formulari i fent el pagament de la qüota annual mitjancant una transferència bancària al número de compte del Club: Barcelona Dragons Triathlon Club La Caixa: 2100-3331-98-2200142087 , indicant el vostre Nom i Cognoms, així com, ¨Qüota annual Barcelona Dragons Triathlon Club¨, us donarem accés a l’àrea privada.

Equipacions i observacions generals:

Estem dissenyant una equipació per a competir, format per un trisuit o dos peces per triatló una equipació de bici i una samarreta de running. Com a referència, el trisuit o mono de triatló valdrà uns 80 o 85 euros. La compra del mateix és recomanable però voluntària (no obligarem a la gent a adquirir-la) i intentarem fer un descompte del 5%.
L’hem fet en quatre colors: verda, taronja, vermella i groga i la sotmetrem a votació fins a final d’any.

S’oferirà la possibilitat de disposar d’un entrenador personal a preu reduït, descomptes pels membres del Club.
Oferirem algun clínic, per a perfeccionar la tècnica de natació, running o bici (de natació segur). Evidentment l’assistència serà voluntària.

Prepararem esdeveniments de manera conjunta.
I reiterem que l’objectiu principal és tenir un lloc de trobada, on fer amics i millorar a través dels respectius coneixements.