divendres, 17 de desembre de 2010

Bola de DRAGONA: BEAHola a tots. La meva presentació en societat dragona.

1. Com et dius? Bea Rocamora Lorente
2. Quina edat tens? 33
3. Tens Bloc? Sí durant el 2011 i amb permís del Pau. Sóc la convidada 2011 del www.ironpanic.com
4. Ciutat de residència: Barcelona
5. Quan vas iniciar a fer esport? Aquesta pregunta és molt graciosa en el meu cas. Les meves amigues del cole flipen de que ara m'agradi tota aquesta mandanga. De fet, vaig estar exenta de gimnàs molts anys per problemes d'esquena. El meus gurús són el meu germà Robert, i sobretot el Pau, per tant parlem dels 16 als 18 anys.
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Com casi tot l'esport, m'agraden totes aquestes modalitats, però les faig totes malament. De triatlons només he fet srpint, però em diverteixen molt. La natació em relaxa. El ciclisme, al menys de muntanya és el que més he fet durant tota la meva vida. Però potser al que estic més enganxada és al running. És el que més enyorava embarassada.
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Encara que no he fet grans marques, el que més m'agrada és la Mitja Marató. Aquest any, però, tinc moltes ganes de provar una Marató.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? Aquesta pregunat és fàcil de respondre: compleixo ordres del Pau. I si, dintre del meu nivell crec que sóc disciplinada. Encara que si pregunteu al meu PT us dirà que em falta capacitat de sacrifici. I és veritat!
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? En situació normal acostumo a fer entre 3 i 4 dies d'esport a la setmana. Ara, com preparo una Mitja, haig de fer 3 dies de running obligatoris dintre del pla d'entrenament.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? El meu objectiu estrella és la Mitja Marató d'Orihuela, el poble dels meus pares, i fer alguna Marató, ja veurem quina i cap al maig. La Cursa dels Nassos i Bombers segur que seran comuns i vull animar a alguna DRAGONA a fer la Triatló de la Dona a DONOSTI, una súpersprint que pot ser divertida si som un grup gran. I la Marató de NY tots junts algun dia, amb una súper bandera dels DRAGONS creuant el pont de Brookling, no?
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Tinc molts punts febles i molts pocs forts. Però el principal feble és la falta de sacrifici: arriba un punt on podria donar més, però no vull patir. Els forts són que l'esport ja és per a mi una droga, que a la meva manera sóc constant i trec temps de les pedres per practicar-lo i que té moltes avantatges practicar-ho en grup perquè fas molts bons amics. Gent maca els esportistes!!!
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? Marques de Triatló Sprint ni idea. En 10 km 51' i en Mijta Marató 1:52'... Què, lo flipais, no? :-)
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? Bombers, la Mercè i ara espero la cursa de la Dona, són com un ritual.
14. Tens alguna mena de ritual en competició? Fer cas del que em digui el Pau, portar música, esmorzar bé, hidratar-me en els avituallaments i passar dels gels. Em fan fàstig!!! (És nota qui és pro i qui no, eh?)
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Dues memorables, amb el conseqüent atac de nervis del meu marit: desorientar-me a la Triatló Sprint de Barcelona i no acabar la volta de bici per on tocava (3 o 4 km menys) i pentinar-me a la transició entre natació i bici, havent doblegat bé el neopré, per deixar-ho tot ben ordenadet.

3 comentaris:

Ivó ha dit...

graaande això de pentinar-se, ja ja!!
crec que als dragons falta un impuls femení per arreplegar noves dragones. jo per part meva vaig fent propaganda a casa meva a veure si cola...

pau ha dit...

Brutal quan et vaig veure doblegant el neopre!

XTB-XAVI ha dit...

Bea, molt bona entrada i quina gràcia lo del neopré!! no m´ho puc creure i m´imagino la cara del Pau!! jajaja Bueno, ànims amb les fèmines...a veure si la meva dona s´anima a còrrer!!
Fins aviat!

Xavi.