dilluns, 20 de desembre de 2010

Carles

1. Com et dius? Carles Mañas Cano
2. Quina edat tens? 34
3. Tens Bloc? Nor.
4. Ciutat de residència: Barcelona
5. Quan vas iniciar a fer esport? Si esport es considera la mitja hora del pati, doncs desde P4
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? El running, però procuro fer les tres, encara que la bici és el que més em costa.
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Corrent i distància mitja. Llarga no n’he fet mai. Espero estrenar-me aviat.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? Jo porto molt poquet, soc disciplinat pero no segueixo cap plà d’entrenament concret. Entreno a mi aire, i que surti el sol per on vulgui. Si vull fer coses amb cara i ulls hauré de seguir algun planning. La feina és un handicap.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Sempre descanso com a mínim un dia i entreno unes 8 hores aprox. També depen de les ganes i la feina.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? Fer distància olímpica, una marató…sprints, mitjes, de 10km, travesses…el que surgeixi. Sense cap cosa en concret. Depenent el que em vingui de gust i depenent de qui s’apunti.
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? La bici. Em costa molt. No tinc cames! Virtut? Que m’ho passo bé i soc bastant cumplidor sense que ningú m’hagi d’anar gaire al radere…
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? És irrellevant. Per no quedar ni bé ni malament.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? La triatló de el prat perquè sovint entreno per allà i la cursa de 10 km del meu barri, Sant Antoni.
14. Tens alguna mena de ritual en competició? Si, segueixo el rito zulú.
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Descordar-me el casc abans d’hora i quedar eliminat.

1 comentari:

XTB-XAVI ha dit...

Carles, benvingut al Club! i a veure si concidim en la propera trobada/entreno del mes de Gener!

Fins aviat!

Xavi.