dissabte, 18 de desembre de 2010

Groc, taronja o vermellAprofito aquesta entrada per comentar que els que estigueu dubtant o encara més els que sapigueu que us fareu dels Dragons, feu-ho ara, així, a part de gaudir de certs avantatges podreu opinar sobre l’equipació i fer la comanda, després serà complicat. Tancarem el tema color el dia 10 de gener (data límit per votar), del 10 al 20 confirmarem les comandes i possibles logos i abans d’acabar el gener demanarem el material  a veure si arribem a temps pel març (qui sap si tindrem les samarretes de running per la Marató de Barcelona i així podrem lluir-nos una mica).

La votació la farem via comentaris a aquesta entrada. Heu de dir el color que preferiu, si pot ser només un, i podeu aprofitar per posar els comentaris que trobeu oportuns, com demanar badana o no o samarreta de tirants o màniga curta (ja n’hem anat recollint, però d’alguns no en sabem res).
Al final treballarem amb Viator. Per professionalitat, qualitat i servei ens ha semblat que és l’opció més encertada.

Recordeu que teníem dos trisuits, el Silver FLON i el Silver ION (qui el vulgui que ho posi sisplau). Farem la cremallera per darrera no sigui que ens canviïn la normativa i no ens serveixin. En quant a la badana també ho parlarem, si hi ha discrepància es farà el què la majoria, tot i que tindrà preferència que n’hi hagi, ja que la de Viator és molt bona, discreta i no fa nosa.
Podeu anar a provar-vos la talla a Trienjoy (la nostra botiga de referència aquesta temporada http://www.trienjoy.es/ ), ara ja tenen els dos models de Trisuit i el cap de setmana tindran samarretes de running, amb i sense mànigues, i maillot de bici. Quan hi aneu digueu que sou dels Dragons i així podreu provar-vos la talla. Aprofitaré, també per demanar a Viator si fa banyadors.
Recordeu que el mínim per cada comanda és de 15, quan arribem a 12 o 13 ja ho podríem tancar perquè el Club comprarà els dos que quedin preveient l’arribada de nous socis (tant pel què fa al Trisuit, com per les dues samarretes de running i els maillots).
Viator és una marca important en quant a Triatló, vesteix a corredors com el Xavi Llobet o el Toni Peris. Precisament el Toni ha estat la persona que a través de la seva botiga ens hi ha posat en contacta. Agraeixo ja aquest gest com el fet que Trienjoy vulgui ajudar-nos en el Projecte del Club.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi el color crec que hauria de ser llampant com el groc, que sens vegi prou bé, així que trio el groc

Xavi A. ha dit...

Voto pel groc. hi ha algun altre groc a catalunya com el de st joan de les abadesses o el Club de Calella, pero aquest es més fluorescent i més únic.

Xavi A

Bea ha dit...

Jo voto el groc. Des del primer moment, és el que més m'ha agradat. El vermell crec que està massa vist al món del triatló. Sóc una experta, ja que he fet moltes vegades de públic buscant vermells i negres. La badana la vull, encara que no és primordial per a mí ja que com a molt faré olímpiques, i ja veurem quan. En quan a la samarreta de running, prefereixo de tirants. De les altres tinc un munt!!!

carles mañas ha dit...

voto groc.

carles mañas.

Ruth ha dit...

El Xavi que fa per mi el que no toca, ja ho ha dit per mail pero vull dir-ho jo i no ell! jaja.

Voto per l'equipació Groga però jo encara res de triatlons. Bea un dia m'animaré pero és que jo no estic feta de la mateixa pasta que vosaltres!
Camiseta per correr si que en voldré! a veure si el meu marit em porta a correr algun dia i com tinc bici per acompanyar-lo mentre ell corre, el pantaló de bici m'anirá be també.

Pau t'haig d'enviar la meva fitxa ho se, hi posaré el mail pero ja aviso que el consulto molt poc.

Ruth

Xavi ha dit...

Color: groc
Badana: sí

xavi espriu

Ivó ha dit...

Si m'han de trobar al mig del mar que sigui ràpid: GROC!
A més a més, crec que és el mes original de tots.
Badana si.

XTB-XAVI ha dit...

Voto pel groc...m´agrada molt el disseny i sobretot s´ens veurà desde molt lluny!

Força Dragons!

Xavi.

Steve ha dit...

Veig que està decidit....groc oi? M'agrada el Taronja però em conformo amb el Groc. Millor aquests que vermell (massa apagat). Apa!

Steve

xavier carull ha dit...

Primer de tot Feliç Any 2011 a tots !!!!
Jo soc mes dels de Vermell pero es veritat que la mejoria de gent va d'aquest color per tant estic d'acord amb la majoria que proposa el GROC !!!!!!

xavier carull ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mikel ha dit...

Doncs a mi m'agrada més el vermell, a més fa joc amb les meves NB noves...
Però el groc també em va bé, tot i que com em posi una gorra vermella semblaré del equip espanyol de triatló ;D

Mikel

Capi ha dit...

Veient que el groc sembla el color majoritari i hi ha poc a dir jo opinaré sobre el tema badana.
M'he anat a provar el trisuit i tot molt bé menys el tema badana que m'han dit que en principi seria la de tela i no la de espuma (la bona). La de tela ni es nota i fer una half o una IM amb el de tela és com fer-ho sense res.......estaria bé que ens poséssin la badana d'espuma

Ferran

Pau ha dit...

Capi, et repeteixo el que t he dit via mail i es que com vam comemtar, si una minoria volia badana en posaríem, ja que no molesta gaiere. I jo crec que ja nhi ha varis que heu dit que en volieu.
Jo no en necessito ja que el trisuit el faig servir nomes per curta distancia, pero si nhi ha tampoc m importa gaire.