dissabte, 11 de desembre de 2010

Radu

Hola a tots.
Gràcies per convidar-me a formar part d'aquest projecte esportiu. Gràcies en especial a Xavi A, qui em va convidar sense conéixer-me de res. En definitiva gràcies als que feu possible la creació d'aquest club, Pau, Xavi G...
Espero poder millorar els meus temps amb vosaltres i compartir entrenaments, esmorzars, alegries, i que jo també pugui ajudar en el que estigui a la meva mà.
1. Com et dius? Javier Raduá Giménez
2. Quina edat tens? 26
3. Tens Bloc? Sí, De fumador a triatleta. http://www.defumadoratriatleta.com/
4. Ciutat de residència: Ara mateix visc entre Barcelona ciutat i Montgat.
5. Quan vas iniciar a fer esport? Desde ben petit he practicat molt esport, però fa uns vuit anys vaig començar a fumar i vaig baixar el rendiment. Desde gener de 2010 he tornat a entrenar de valent.
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Triatló i ciclisme
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? De moment no puc trobar-me més a gust en una modalitat que en una altre. Em falta experiència per poder determinar en quina modalitat o distancia em sento millor.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? No tinc entrenador, però desde que em vaig posar a entrenar de nou he seguit algun pla d'entrenament, però de manera desordenada. He de polir el meu ordre per treballar bé.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Normalment entreno uns 4-5 dies a la setmana. Hi ha setmanes més intenses que d'altres, i setmanes que les he d'adaptar a la feina més que a l'entrenament.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? De moment vull treballar dur per la Marató de Barcelona, serà la primera. I si sóc capaç d'acabar-la amb un temps decent per un debutant seguiré caminant camí a un Ironman amb més ganes, i segur que ben acompanyat per alguns Dragons.
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Com a feble, l'hivern, entrenar amb fred es superior a mí. Com a virtud la meva insistència en acabar els reptes que em proposo.
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? En atletisme la millor marca en mitja es 1:42:42h i en 10k 46min, no son grans temps, pero em sento molt satisfet després d'haver fumat durant vuit anys.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? Crec que la Cursa de El Corte Inglés, més per la fama que té que per fer bons temps.
14. Tens alguna mena de ritual en competició? No, imagino que quan un té major experiència adquireix més hàbits d'aquest tipus. Per mí no hi ha res com anar acompanyat per la meva novia, la Clara.
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Sortir amb el casc al cap en una transició ciclisme-atletisme, sort que em van avisar i van tenir el detall recollir-lo.

5 comentaris:

Pau ha dit...

Em quedo amb aquesta frase "seguiré caminant camí a un Ironman amb més ganes, i segur que ben acompanyat per alguns Dragons."

Gràcies per la teva energia.

XTB-XAVI ha dit...

...em quedo amb la ¨el casc al cap¨!! jo en alguna T-1 m´he oblidat el casc!!

Forca Dragons!!

Javier Raduá ha dit...

Moltes gràcies als dos.
Segur que seguiré fent camí amb vosaltres durant molt de temps, amb molta energia i amb el casc al cap quan fagi falta.

Bea ha dit...

Ei Radu, quan em farà companyia la Clara? Vull una Dragona. Passa'm el mail o el nom complert per buscar-la al facebook i donar-li un toque!

Javier Raduá ha dit...

jajajajajaja

Hola Bea, com t'enrecordes eh!!
Tranquila que ja t'he enviat un mail.

Moltes gràcies per animar-la.