dijous, 30 de desembre de 2010

Mikel


1. Com et dius? Mikel 
2. Quina edat tens? 37
3. Tens Bloc? No.
4. Ciutat de residència: Barcelona
5. Quan vas iniciar a fer esport? Amb la Cursa del Corte Inglés fa mooooolts anys...6. Quina és la teva pràctica favorita: De molt petit el running i aquests ultims anys la bici, sobretot la de muntanya7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Corrent curses de 10 kilòmetres tot i que la meva primera triatló (La Garmin de BCN d'aquest any) la vaig gaudir molt.8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? No, sincerament, surto a còrrer i faig spinning molt sovint, però res pautat.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Una hora al dia i 4 o 5 dies per setmana10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? Aquest any tinc com a reptes baixar de 40 minuts a la Cursa dels Nassos, fer 1:30/35 minuts a la Mitja de Barcelona, 3:30 a la Marató de BCN i la Triatló de Zarautz (al mes de Juny).11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Virtuts la constància i tenacitat i febles potser un plà d'entrenament i una dieta alimenticia mes controlada…i estirar mes...12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? La primera triatló que he participat (Olimpica de BCN) vaig fer 2:16 minuts i als 10 km estic al voltant dels 40/42 minuts...(39:41 a la Cursa dels Nassos 2010)13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? La Cursa del Corte Inglés per nostalgia.
14. Tens alguna mena de ritual en competició? NO.15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Bé no es una errada, però a la Marató de Barcelona de fa cinc anys vaig haver de parar tres vegades per anar al WC (tot i així la vaig acabar)...

3 comentaris:

Pau ha dit...

Mikel, si fas 40 en els 10 jo veig potencial segur per baixar de 1.30 a la Mitja i de 3.30 a la Marató.
Per cert quina passada Zarautz, ja ens ho aniràs explicant!
Benvingut i a veure si ens coneixem als Nassos!

Mikel ha dit...

Hola Pau...
A veure que tal demà tot i que surto d'un empatx de gelocatiles per un refredat...

El primer pas pel tema Zarautz es aconseguir la inscripció que no es gaire fàcil tot i que tinc "contactes"...
Intentaré passar-me demà.
Apa, adeu¡¡¡

XTB-XAVI ha dit...

Mikel, benvingut al Club!!

Quin crack i quins temps més bons!!

Al Club trobaràs molt bons corredors i triatletes per assolir els teus reptes pel 2011!!

Benvingut de nou i a veure si coincidim aviat!

Xavi.