dimecres, 5 de gener de 2011

SBR Store amb els Dragons

Després d'aconseguir la bona notícia del suport per part de Trienjoy, tenint així l'ajut d'una botiga creixent i afincada a Barcelona, no hem volgut deixar escapar l'oportunitat de pactar amb SBR.
Permeteu-me que personalitzi aquesta entrada referent a SBR store, perquè em fa molta il•lusió que hagin volgut col•laborar en el desenvolupament del nostre Club. Penso que està molt bé que els Dragons puguin comptar amb el suport de la que és a hores d’ara una de les millors botigues de Triatló a Catalunya. Sé que això és subjectiu, però us donaré algunes dades: van ser la principal botiga de suport en el triatló més gran que s’ha fet mai a Catalunya, la Garmin de Barcelona 2010, tenen un local molt gran i replet de material de les primeres marques; destaquen principalment tres marques punteres en quant al Bike (Cervélo, Specialized o Cube), tenen un servei de BGFit (biomecànica), i han introduït en el nostre país les Newton unes wambes que a EEUU estan triomfant. El punt fort és però és que és l’única que compte amb una piscina per a provar els neoprens, sí, sí, una piscina, de fet un dels Dragons ja l’ha provat i hi ha imatges. No seré jo qui les publiqui ;-)
A nivell personal la frase que presenten al web nuestro fin es lograr que cumplas tus objetivos y alcances tus metas, para ello disponemos tanto del mejor material, como del mejor asesoramiento, nuestra experiencia, e infinidad de Servicios que te ofrecemos para colaborar contigo en tú éxito ha estat tal qual, i és que en els dos anys que he estat amb ells he rebut sempre un tracte excepcional i molt professional, assessorant-me tant pel què fa al material com a la pròpia pràctica del Triatló, i sobretot he après en els Clínics que han organitzat. Aquí els del 2011.

Per a poder comprovar tot això us haureu de desplaçar a Mataró (no tot podia ser perfecte, jiji), concretament a la Via Sèrgia 69, i ja sabeu que els Dragons hi tindreu avantatges com a socis!
Entre molta altra informació en el web http://www.sbrstore.com/ hi trobareu aquest petit vídeo de presentació.

Pau