diumenge, 26 de desembre de 2010

TRIENJOY

Com sabeu hem contactat amb algunes botigues de Triatló, i tot i que seguim en contacte amb d’altres, la que hem escollit com a base de moment serà Trienjoy. Des del primer moment i dins de les seves possibilitats ens han ofert la possibilitat de col·laborar i han mostrat interès en el nostre projecte. És gràcies a ells que vam contactar amb Viator.
Per parlar-vos de la botiga agafo el text que apareix en la pàgina inicial del seu web www.trienjoy.es escrit pel Toni Peris i que s’ajusta al què hem trobat quan ens hi hem arribat.

Vull presentar-vos un nou concepte de servei al triatleta.

Des de l'experiència i l'entusiasme adquirits durant els meus anys de pràctica del triatló, he pogut veure i sentir la necessitat de buscar productes que sota un punt de vista totalment tècnic i pràctic em permetés aconseguir els meus objectius que cada temporada em marcava.

És per això que hem creat Trienjoy, pensant no només en aconseguir clients satisfets, sinó també "clients-amics" que vulguin compartir amb nosaltres les seves experiències.

Us oferim el millor assessorament, servei i productes. Sigui per iniciar en el triatló, com si ets un entusiasta que ja fa anys que el practiques, ens agradaria rebre al un ambient relaxat i professional, on l'intercanvi de coneixements i experiències aportin un valor real per a cada un del nostres clients-amics . Així que si busques consell, tens dubtes o curiositat estarem encantats de rebre't i atendre't personalment.


La botiga està a la zona de Les Corts, concretament a Travessera de les Corts 256, baixant Numància a mà dreta, banda mar, tenim  Pàrking Europolis Les Corts gratuït pels clients. No és una botiga molt gran, però sí amb unes marques perfectament escollides: treballen amb K-swiss, ON, Saucony o Asics en Running, Nineteen o 2XU per la part de natació, i vàries marques pel què fa a la bici com Orbea, Look, Colnago, Storck o Isaac (en aquest sector no n’hi ha gaires a la botiga però es poden demanar sobre catàleg).
La relació que tindrem amb ells serà la següent
- Tracte especial per a socis del Club (no dubteu en dir que sou dels DRAGONS i ensenyeu el vostre carnet (els estem repartint)).
- Serveis a nivell particular: proves de materials, algun clínic i/o xerrada per part del Toni i que ens parli de la seva experiència en triatló però sobretot en llarga distància, posada en contacte amb marques que vulguin col·laborar amb nosaltres.
- Ajudes a nivell d’organització i material pel Triatló infantil que volem muntar a l’estiu, amb caire benèfic.

Qui és el Toni Peris? Pels que no el coneixeu us passo una mica d’informació del seu web www.toniperis.com, però també li passarem el nostre qüestionari jiji
Així es descriu ell:
Em dic Toni i sóc un apassionat del triatló. Als 19 anys vaig començar a nedar, pedalar i córrer. De seguida em vaig enganxar al multiesport. Com molts vaig començar en la distància Sprint i poc a poc vaig anar buscant una mica més, fins haver aconseguit acabar 5 Ironmans i aconseguit classificar per al campionat del món a Hawaii.
A part d'entrenar combino la meva passió amb els estudis d'Enginyeria en Organització i treballant a la botiga Trienjoy de la qual sóc el propietari.

I aquest el seu CV
2010
AG 18-24 IRONMAN ARIZONA
AMATEUR 37ºGENERAL IM ARIZONA (2400 participantes)
AG 18-24 IRONMAN LANZAROTE
2009AG 18-24 CHALLENGE BCN-MARESME (9:48)
AG 18-24 IRONMAN AUSTRIA (9:37)
2º Promesa Medio Maraton Granollers
Sub23 Tritatlon Sprint Prat
2008
Sub23 Medio Maratón Terrassa
Sub23 Medio Maratón Gava-Castelldefels
Sub23 Maratón de Barcelona
Subcampeón de Cataluña Universitario de Maratón
Nombrado Mejor Catalán Universitario en la modalidad de Maratón
Sub23 Triatlón doble olímpico Banyoles
2007Subcampeón Sub23 de Cataluña en distancia "B"
Sub23 XIX triatlón internacional de Barcelona
Sub23 Triatlón Sprint de Sitges
Sub23 del ranquing catalán del 2007
11º Absoluto del "circuit catalá"