dimecres, 15 de desembre de 2010

Xavi Farré

1. Com et dius? Xavier Farré Martínez
2. Quina edat tens? 27
3. Tens Bloc? Sí, bé, en procés...http://xfama.blogspot.com/
4. Ciutat de residència: Barcelona
5. Quan vas iniciar a fer esport? Amb 4 o 5 anys ja vaig començar amb la natació fins els 13, que vaig passar al bàsquet i no vaig tornar a l'aigua fins els 17, quan vaig començar a treballar de socorrista a les platges de Barcelona. Des de aleshores natació, bici de muntanya, running....i als 25 la primera triatló!
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Triatló i natació (aigües obertes)
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? En running el 5Km i els 10Km i en aigua fins els 2000m OK.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? Em planifico jo mateix, ja que vaig estudiar una Cicle formatiu de grau superior d'educació física i més tard em vaig treure un títol d'entrenador personal, i vaig fent amb el poc que ser. Intento sempre fer sessions dobles combinant dues disciplines o bé una i sessió de gimnàs.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Sempre que puc 5 dies a la setmana, si els horaris m'ho permeten (ja que són rotatius) i procuro fer 10 hores setmanals.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? El meu objectiu principal és fer el primer triatló olímpic. Tot i així, m'encantaria poder trencar la por a les llargues distàncies, que ara per ara és la meva kriptonita.
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Com a virtut, que quan es parla de fer esport mai dic que no. Com a punt feble, que sóc una mica dièsel.
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? En la travessia de Calella 14'36" els 1000m, en la cursa del barri Sant Antoni 51' els 10Km i triatló sprint de calafell 1h10'.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? Poques vegades puc repetir competicions, però procuro fer sempre les de casa...(d'aquesta manera tinc públic i fotos assegurades!)
14. Tens alguna mena de ritual en competició? Anar ben cagat i pixat a boxes.
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? De moment cap errada però si un trencament de radi en el tram de bici del triatló sprint de barcelona.

3 comentaris:

Pau ha dit...

Un altre nedador, quanta competència!

XTB-XAVI ha dit...

Pau, ho dius per mi, no? jajaja

Jo diria més, un Xavi més al Barcelona Dragon-Xavis!!

Benvingut Xavi a veure si ens coneixem aviat!

Xavi G.

Anònim ha dit...

SI és veritat! mai havia estat en un grup replè de Xavis....