diumenge, 2 de gener de 2011

Presentació. Xavi Alvarez


1. Com et dius? Xavi Alvarez Estany
2. Quina edat tens? 30
3. Tens Bloc? Sí, http://www.tritraining.es
4. Ciutat de residència: Santa Coloma de Cervelló, Barcelona

5. Quan vas iniciar a fer esport? El meu pare em tirava a la piscina per apendre a flotar abans que caminar. Federat he fet de tot, de petit vaig començar a esquiar amb pocs anyets, dels 6 als 12 vaig nedar amb el Club Natació Terrassaa, també durant anys vaig fer hockey herba, gimàstica esportiva, bàsquet i ara triatló.
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Triatló, i tot i que el meu millor segment es la natació m'agrada entrenar i practicar el Triatló com a esport en si, no només com la conjunció de tres esports.
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Tot i que m'agrada la superació i buscar els límits de la llarga distància que actualment practico, els que em coneixen opinen que segurament em mouria millor en olímpica. Quan altres obligacions restin hores d'entrenament pasaré a disfrutar de l'olímpica.
Curiosament puc dir que en run m'agraden les curses de 10k on puc ser més explosiu pero gaudeixo més dentrenaments de 15km o més.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? Tinc una planificació d'entrenament que segueixo al 99%. Per sort la meva feina em permet la mobilitat justa per a poder entrenar pel matí de 7 a 10 del matí i si s'escau repetir a la nit amb alguna sessió de natació.
Normalment faig gimnàs i spinning dilluns-dimecres-divendres i run + natació dimarts i dijous.
passats els primers mesos de treball al gimnàs allargo l'spinning amb rodatge a altes cadencies o amb alguna sessió de transició o multitransicions. El cap de setmana sortida de bicicleta o run llarga.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? La planificació es de 6 dies a la setmana, descansant normalment dissabte, no obstant sovint hi acabo posant la natació continua optativa que tinc els dijous o divendres.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? El meu objectiu es l'Ironman de Lanzarote. Com a preparació per Lanzarote faré mitja de Terrassa, mitja de Barcelona, mitja de Montornés, marató de Barcelona (objectiu amb el club), un parell de duatlons de carretera i el doble olímpic de Terres de l'Ebre. Un cop fet l'Ironman formaré part d'un equip de relleus fent la natació a l'Extreme Man 226 de Salou amb el Gavà Triatló on actualment estic com a segon entrenador. Descansaré i veure si vaig al Challenge de Maresme a l'octubre.
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Les meves virtuts son la disciplina, constància i que m'encanta l'esport, no hi ha entrenament que no el disfruti i on tanqui els ulls un moment per sentir l'aire del meu voltant, o l'aigua lliscar per sota meu.
El meu principa punt feble sovint es que potser sumo masses cargues de treball físic, actualment porto 3 anys com a tècnic d'spinning als gimnassos Dir, soc segon entrenador del Gavà Triatló, estic formant-me més com a entrenador de triatló amb la Federació Espanyola i al CAR de St Cugat i com a primer plat soc empresari dedicant mínim 9-10 hores diaries a l'oficina i clients.
Per altra banda també crec que el meu punt feble es que dormo molt poc, sovint entreno durant dies només dormint 5'30 - 6hores i passa factura. No obstant en competició és un plus (no saludable però un plus) perquè quan descanso un o dos dies abans després competint volo respecte als entrenaments i em trobo molt a gust.
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? 41'37 en 10k, 1:09 en triatló sprint i si no recordo malament 2:15 en olímpica.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? PMitja de Terrassa, la iaia cridant "vinga Xaviiiiii" al km 16-17 es un plus molt kitch. També la cursa de la de la mercé com a test de la distància. Vull incorporar el triatló de Pont de Suert com un fixe al meu calendari, em va agradar molt l'any passat i aquest any us animo a acompanyar-me!
14. Tens alguna mena de ritual en competició? Va haver-hi uns mesos l'any passat que vaig punxar molt anant en bicicleta entrenant i des de llavors porto sempre dues càmeres i recanvis per si punxo més d'un cop competint.
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? S'ha de dir? en ua aquatló a Platja d'aro després de fer el primer tram de correr a 3:45/km amb l'estrés d'anar cap a nedar vaig posar-me el tap de l'orella fins dins de tot i vaig haver de parar a treure'l a la Creu Roja.

6 comentaris:

XTB-XAVI ha dit...

Xavi, gran presentació!! Em quedo amb la anècdota del tap de la orella (jajaja) i em sumo a la triatló del Pont de Suert...quina data cau? Si és al estiu...podria sumar-me!

Una abracada i fins aviat!

Xavi G.

Xavi A. ha dit...

Es al Juliol, l'única pega es que es tan lluny que perds tot el cap de setmana.
quan arribin dates ja comentaré.

Marci

Xavi

Mikel ha dit...

Hola Xavi A. i benvingut¡¡¡
A quin Dir estàs??. Jo faig Spinning al Dir de l'Avda. Madrid.
Mikel

Xavi A. ha dit...

Hola Mikel

Soc tècnic d'spinning a Dir Tres Torres a les 8:05 i a les 9:30 del matí. Dissabtes tarda sovint soc a diagonal per la tarda també.
Com a client em moc per Campus o per Diagonal.
a veure si un dia ens veiem pedalejant!

Xavi

Xavi ha dit...

Quan em decideixi a fer el test de presentació i em toqui respondre a la pregunta de quina prova mai em perdo, respondré la que MAI REPETIRÉ!!!: Pont de Suert. Quin pantà més idílic! Quin circuit de bici amb aquell port tant xulo, que s'ha de fer 3 vegades! I de la carrera a peu, que us haig de dir?? Doncs què s'ha de fer... a PEU!!! Perquè allò no ho te collons de córrer ni el que la va guanyar!!! Imagineu-vos si algú va sense entrenar... En fi, sort de la companyia, oi Xavi? Per cert, la Pensió estil "Psicosis", tenia el seu punt...

Xavi A. ha dit...

jejeje, si, la pensió tenia el seu punt kitch.

jo aquest any vull repetir-la pero la costella em diu que li fa mandra, en qualsevol cas es maca, lluny de l'asfalt de les triatlons que es fan prop bcn,...

Salut!