dimecres, 19 de gener de 2011

Pugem al Tibidabo? 21/01/11

Alguns ho haureu fet en bici, però probablement no de nit, ara podríem provar-ho corrent. Proposem sortir del punt de sempre, fer uns 2.5km d’escalfament i tirar cap amunt. Pujarem per intervals, és a dir no buscarem verticalitat immediata sinó que anirem trobant trams de descans.
El total de la volta no supera els 8 o 9kms, als quals haurem de sumar l’escalfament. Us convidem a venir si voleu passar una bona estona i gaudir d’un paisatge nocturn de Barcelona immillorable. Intentarem d’alguna manera anar tots junts però respectant molt els dos nivells que últimament estem separant. Els ràpids començaran per fer una mica més d’escalfament de manera que els altres podran anar pujant més tranquil·lament, buscarem un punt de reunificació, un tram que farem tots plegats i l’arribada al final amb uns 100 o 200 metres de pujada realment dura on que cadascú la faci com vulgui, fins i tot caminant i gaudint de l’entorn. Reunificació de nou a dalt per començar a baixar plegats bona part del descens.
La convocatòria serà de nou al pàrking dels maduixers a les 7 en punt de la tarda, a les 7.05 començarem l’escalfament passant poc més tard de les 7.15 de nou pel pàrking, de manera que si algú arriba una mica tard, que ens esperi allí mateix. Aquest és el darrer  entrenament no exclusiu pels Dragons, però si algú vol venir a conèixer-nos, ens ho ha de notificar d’alguna manera. Evidentment qualsevol de nosaltres pot portar amics seus.
Hem creat un doodle per a aquest esdeveniment. Què és un doodle? Doncs no és més que una convocatòria pública d’un acte a la qual tothom pot accedir per confirmar l’assistència i veure qui hi anirà. D’aquesta manera no omplim els mails amb respostes comunes.  Cliqueu aquí per confirmar assistència a l’entrenament.
Respecte a la Cursa de Sant Antoni i altres inscripcions, recordeu que si voleu podeu posar quan demana el Club, el nostre nom “Barcelona Dragons Triathlon Club”. Alguns hi anireu, així que hem creat en el mateix doodle podeu posar-ho per si voleu fer grup. Una vegada veieu els que sou podeu utilitzar els mails particulars per buscar un lloc de trobada. http://doodle.com/9pmekrg6wvf9fyyv
Fins divendres, sisplau, no us talleu, estem tenint molta cura en respectar tots els nivells: donem canya als que la volen i acompanyem als que només volen rodar tranquil·lament.

Foto cortesia del Dragó Radu
Si us sembla prepararem entrenament de natació per dissabte 29, el dia abans de la Mitja de Barcelona. Podeu demanar als respectius clubs la possibilitat d’entrada puntual per un grup d’uns 10 o 12 i si podríem tancar un carril de natació?