dimarts, 1 de març de 2011

Sheila, augmenta el número de Dragones

1.       Com et dius? Sheila      
2.       Quina edat tens? 34 anys
3.       Tens Bloc? no
4.       Ciutat de residència: Barcelona
5.       Quan vas iniciar a fer esport? Sempre he fet alguna cosa, encara que amb més regularitat fa uns 10 anys,  quan em vaig apuntar al gimnàs. A córrer, però, vaig començar fa uns 4 anys... encara que no sempre amb la mateixa regularitat...
6.       Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Running, bicicleta (encara que no tinc ocasió de practicar-ne gaire...)
7.       En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Running o natació (encara que a la natació em costa una mica posar-m’hi, suposo que perquè quan era petita ho fèia molt sovint i era una obligació...)
8.       Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? 2-3 vegades per setmana, al gimnàs, m’he marcat jo mateixa el pla d’entrenament i és el que segueixo bàsicament cada vegada (amb alguna innovació, segons el dia per no ser tan rutinari...)
9.       Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? 3 dies, 3 hores
10.   Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada?  Fer alguna mitja marató, encara que per mi ho veig una mica marciano... (si pot ser, sense perdre cap ungla...)... i si baixés de l’horeta a bombers també estaria força bé...
11.   Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Punt feble: la resistència i el genoll, sobretot el genoll.  Virtuts? Potser la força de voluntat.
12.   Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? Home... tan com millor... fa una mica de riure... prefereixo que quedi “en el anonimato”...
13.    Alguna competició que no et perdis mai?  Cursa Bombers Perquè? Suposa un repte cada any fer els 10 km i superar la pròpia marca de l’any anterior. Quan s’acosta el mes de febrer és un al.licient per entrenar més quan flaquegen les forces i les ganes... L’ambient de la cursa  és també molt bo.
14.   Tens alguna mena de ritual en competició? No sóc cap pro, no m’ha donat temps encara a tenir rituals...
15.    Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? No hidratar-me... (sí ja sé... sense paraules...)

2 comentaris:

Barcelona Dragons Triathlon ha dit...

Benvinguda!
Quin gran fitxatge, "el poder en la sombra"

Javier Raduá ha dit...

Benvinguda al club!!
No t'arrepentiràs!
Una salutació.