divendres, 11 de març de 2011

Nacho, un sub10hores


1.       Com et dius? Nacho Garcia Benavente
2.       Quina edat tens? 32
3.       Tens Bloc? Si,  Www.atenes22.blogspot.com 
4.       Ciutat de residència: Barcelona
5.       Quan vas iniciar a fer esport? Sempre he fet, de tots tipus. Hockey patins, tenis, atletisme, i sobretot,  bicicleta. Com a anecdota mai he estat un apasionat del futbol ni el basket. En canvi ja desde petit les bicicletes em tornaven boig.
6.       Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació?  Preferit cap, m'agraden tots depenent del moment, la motivació i la disposició. Magrada la llarga distancia i el running és el que més practico per la seva sencillesa, eficiencia i eficacia.
7.       En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Ara mateix el running de mitja distancia.
8.       Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament?  He provat moltes formules. Per fer l'Ironman del 2009 vaig contractar els serveis d'un entrenador. Ara mateix començo a preparar l'entrenament per millorar marca en marató per l'1 de Maig i faré servir un entrenament standar que proporcionava la Marató Costa Daurada.
9.       Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Ara mateix entre 5-6 dies setmanals amb un mínim de 60 x sessió.
10.   Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Baixar de 3h en marató com a objectiu principal. Com a objectiu secundari fer un trail de llarga distancia.
11.   Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Em fa molta mandra entrenar l'aigua. No m'agrada deixar els reptes i/o objectius a mitges.
12.   Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? 35' en 10km, 1h21 en ½ marató, 3h03minuts en marató, 9h58minuts en IM
13.    Alguna competició que no et perdis mai?  Perquè? No, m'agrada descobrir noves cada any.
14.   Tens alguna mena de ritual en competició? No. Suposo que els clàssics que té tohom, preparar les coses la nit abans i intentar fer vida el més normal possible.
15.    Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Perdre'm, la orientació no és el meu fort.

1 comentari:

Javier Raduá ha dit...

Benvingut al club.
Veuràs com t'agradarà ser un Dragon.
Una salutació.