dimecres, 2 de març de 2011

Notícies de la setmana 5

Entrenament: Aquesta és la setmana de marató, i els que heu anat complint amb els entrenaments sou els que hi participeu. Divendres o dissabte cal fer un petit rodatge d'uns 25 minuts i algunes rectes entre 50 i 100 metros per estirar la musculatura. Com que aquests dies són especials i cadascú te les seves manies no fixarem dia ni hora. Fem un doodle, si hi ha gent es farà el rodatge divendres a la tarda i també alguns baixarem corrent cap a la Fira dissabte a mig matí. http://www.doodle.com/wv9msxqgz24ptga3
Trobada a la Fira: La Fira de la Marató acostuma a ser força espectacular, pels amants de l’esport (o els freaks de l’esport com alguns de nosaltres), mola passejar-s’hi, per tant us recomanem que hi aneu. Qui hi pensi anar dissabte, ens trobarem molts cap a les 11.00. Estaria bé que portéssiu la samarreta negra que us hem anat regalant, i així lluirem més. Si algú hi va a aquella hora i encara no la té que ens especifiqui la talla i la hi portem.
ChampionSystem: Us adjuntem l’equipació que hem enviat a ChampionSystem, ells li donaran algun retoc i l'adaptaran a les diferents tiologies d'equipacions i dimarts o dimecres començarem la producció. Volem agrair que quasi una vintena de vosaltres us hagueu interessat per ella, quedarem ben guapos!


Gran prova per debutar: Per aquells que vulgueu provar què és això del triatló però no tingueu bici de carretera i el mar us faci massa respecte, hem rebut informació del Triatlío de Ventalló, a l’Emporda, el 8 de maig. La prova consisteix en (adjuntem mapa de la prova):
Natació llac (Blau) --> 800 mts
BTT (vermell)--> 10 km
Cursa a peu (verd)--> 3 km
Preu: 15 €
Aniran penjant la info a www.diversport.es

6 comentaris:

Mikel ha dit...

Jo, a les 10 m'apunto a la Tri de Zarautz i després aniré a la Fira.
La samarreta encara no la tinc. Si em podeu portar una talla L. Merci.

Pau ha dit...

Mikel,
Jo i alguns Xavis baixarem trotant cap a la Fira, t'hi apuntes? Sinó ens veiem allí.
Sort amb la inscripció!
PD: T'agafo una L

Pau ha dit...

Perdó, alguns Xavi i jo, que és més educat...

Mikel ha dit...

d'on sortiu i a quina hora???
si acabo amb la inscripció ràpid m'apunto...

Pau ha dit...

Sortrem del Dir Diagonal suposo, i baixarem o per numància o per tarradelles. Però també depen una mica de qui s'apunti

Albert ha dit...

Bones!!! aquesta triatlo de ventallò sona molt bé...em sembla que potser serà la meva primera :-)