dilluns, 7 de març de 2011

Notícies de la setmana 6

Marató de Barcelona: La NOTICIA d’aquesta setmana és evidentment la participació de força Dragons a la Marató de Barcelona. Fins a 12 membres del Club, és a dir més d’una quarta part, ja podem dir que som finishers de la Marató de Barcelona 2011. Felicitats a tots! No cal dir que del primer al darrer sou importants, però ens agradaria destacar especialment als que vau lluir la samarreta oficial dels Dragons, no cal dir que és clau per fer-nos veure i fer pinya (moltes gràcies). També volem citar el podi oficial: amb un flamant sub 3 hores, el Capi, que repeteix posició del calaix a la Mitja, amb 2.59.47 (els 10 segons que li van faltar l’any passat, aquest li han sobrat). També repeteix posició el Coke amb uns destacadíssims 3.11.34. Tots dos membres de marica l’últim, per cert. I completant el podi el Xavi Tritraining, que tot i fer una marató conservadora, al final ho va donar tot per aconseguir una bona marca de 3.21.43, el perdonem per haver competit amb el Gavà, no?. Dels inscrits com a dragons, el tercer va ser el Mikel, amb 3.27.32 que per poc es va destacar d’un nombrós grup de 3.30s.
Si compteu i en falta un, no és un error de comptar, tenim un desertor entre nosaltres  ;-)
TOOLS i entrenament: Finalment el tema del MAT es va aplaçar per aquest proper divendres a les 18.30. No us insistirem més del valor d’aquestes sessions, però realment val la pena aprofitar-ho. Després sortirem a córrer alguns, sortirem des del Tools i anirem a fer rampes al Cervantes (després del volum, ara toca començar a entrenar la qualitat). Segons els que siguem també podríem anar al DIR a fer un spinning més natació (de gratis), però això ja ho veuríem. Us deixem el doodle per confirmar (com sempre diem, ens va molt bé saber tant si hi aneu com sinó), i també un enllaç explicant què és això del MAT.

Cap al Triatló: I ara que ja ha passat la marató, i ve bon temps, els que sou triatletes heu de començar a pensar en els altres dos eixos del triatló i per tant us adjuntem dos vídeos motivadors: Una slow motion de bicis a Kona (veureu passar bastant més de 50.000 euros en bicis per davant vostre),  I un muntatge també de l’Ironman de Kona, perquè somiar és gratis (però anar a Kona no).

1 comentari:

XTB-XAVI ha dit...

Enhorabona a tots!! Forca Deagons!!

Pau, erem 12+1, com a mínim,ja que el Steve, també la va fer, però es va registrar abans per això no apareix com a Dragons!!

Felicitats a tots els finishers...i ara Half Ironman Calella...suma y sigue!

Vull fer menció especial en Radu que vam còrrer junts fins el Km-32 quan ¨un amago de rampa al abductor esquerra¨ no em va deixar seguir el seu ritme...enhorabona crack...3h33´per la primera marató, quina passada! i com no felicitar als Tops...quines fieres: Ferran, Coke, Mikel, Carles, Jaume, Xavier...!

P.D: Pau i Xavi A. merci pels consells tècnics!!

Apa, fins la propera!