dimarts, 15 de març de 2011

Notícies de la setmana 7

Entrenament de la setmana: Aquesta vegada serem innovadors, agafem ja la bici, però com que a l’hora que quedem ja és tard, el què farem serà fer una mica de BTT amb frontals. El lloc de trobada serà el mateix de sempre, pàrking dels maduixers a les 19 hores, i farem una volta d’una horeta i mitja. En teoria serà divendres, però farem un doodle per confirmar si preferiu el divendres a aquesta hora o dijous una mica més tard, a les 19.30.

Clínic de SBR: Aquest divendres, també a les 19 hores a SBR hi ha un interessant clínic sobre nutrició. L’any passat hi vam anar i va valer la pena, descobrint algunes errades que cometíem. Si hi esteu interessats poseu en format del comentari al doodle o ens envieu un mail.
Dues competicions que volem fer com a equip: Recordeu que fa uns dies us parlàvem de dues competicions que volem fer com a club, una és una marató per equips (la Ekiden a Tarragona) i l’altre és la triatló del Prat. Per la Ekiden sisplau, envieu-nos un mail a bcndragons comentant-nos el vostre temps de 10km (així podrem muntar els equips si arribéssim a ser 8). Pel què fa a la triatló del Prat més o menys el mateix, un mail amb les vostres referències, temps de 1.000 en natació i de 10 en running. Es valorarà l’ordre d’inscripció.
Ekiden Tarragona 15 de maig http://ekidentarragona.com/
La normativa de la tri del Prat és la següent: equips masculins de 4 a 6 participants i n’han d’arribar 4, per noies de 3 a 5 i n’han d’arribar 3.
Equipacions: Tothom que vulgui competir com a equip, haurà de tenir l’equipació oficial. Per al running és igual perquè amb la samarreta negra que us regalem a tots ja feu, però sobretot si voleu fer la tri del Prat, és obligatori anar tots igual. És per això que hem contactat amb Magic Equip per a fer una equipació molt econòmica (35 euros) però de qualitat per a aquells que ho vulgueu. La setmana que ve si arribem a 10 comandes ho tancaríem i per tant és important que ens digueu alguna cosa ara.
També amb Magic equip farem la de bici, per tant tots aquells que vulgueu maillot o maillot i culote, ens envieu un mail a bcndragons.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb mi podeu comptar pel PRAT i la Ekiden encara ho tinc que valorar si per motius de feina puc! Ànims!

Pau ha dit...

Jo també m'apunto al Prat! a l'Ekiden hi aniré però ja tenim equip