dimecres, 23 de març de 2011

Notícies de la setmana

Entrenament: L’entrenament oficial d’aquesta setmana serà el dissabte a les 8:00 del matí a plaça Sarrià, per a fer una volta de 45 – 50 km en bicicleta de carretera. Ens desplaçarem pel lateral de la Ronda fins a l’alçada de la plaça Karl Marx per agafar la carretera d’Horta a Cerdanyola (Forat del Vent), des d’allí anirem cap a Sant Cugat per decidir, segons horari i forces per on tornem (Rabassada, Vallvidrera o Molins de Rei). Els que penseu venir fins a plaça Sarrià confirmeu via doodle.
http://www.doodle.com/wwfrm2x8t7psqxeu
I si voleu reenganxar-vos en algun punt del circuit, confirmeu via doodle però envieu-nos un email.
També per a aquells que vulgueu fer un extra, es repetirà la nocturna en BTT, aquesta vegada serà seminocturna ja que sortirem del pàrking dels maduixers a les 18.30 el divendres. Confirmació via email.
Aquí hi falta el Xavi Presi, que ens va acompanyar durant mitja volta amb la seva impressionant Connondale En el requadre de baix un petit amic que ens vam trobar i que esperem tornar a veure.

Competicions: Hem afegit en la part superior del bloc les 5 properes grans competicions, i aquells que les feu per a poder adaptar l’entrenament a les necessitats del Club. Sabem que falten alguns Dragons ja que de moment hem posat els que en tenim coneixement. Sisplau si participeu en alguna d’elles, ens ho dieu via email i us afegim.Recordeu que pel Prat cal: estar federat amb el Club i tenir l’equipació oficial. Es farà un primer equip de 4 o 6, i si arribem a 10, en farem dos.
Per l'Ekiden es poden fer tants equips com vulgueu i podeu utilitzar el nom del Club encara que no tots els components sigueu socis dels Dragons.No hem afegit el Triatló de Ventalló ja que ens consta que hi anirà gent, però encara no en tenim confirmació, recordeu que hi ha 800 metres de natació, 10km amb BTT i 3km corrent. http://trieco.blogspot.com/2011/03/08-mayo-2011-i-triatlo-ventallo-alt.html

1 comentari:

Unknown ha dit...

buna tarda gent. En princpi divendres no poder anar a la quedada de bici. Pero diumnege anire per la villa olimpica a corre una estona per el mati si algu es vol apuntar. Prometo que despres hi ha aperitiu jejeje