dissabte, 30 d’abril de 2011

Slow Motion Sortida Tri del Prat per Equips

De Vídeos
Fotos
Competicions

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé nois que puc dir... que m'ho he passat pipa!!! ànims jorge a l'aigua mica en mica ja anirem fent ... mira'm a mi corrents, semblo una vaca intenant fugir de l'apocalipsi.... un 10 a tots! menys al que s'ha deixat el dorsal a la T1 (no direm noms), que ens ha fet patir molt.... però un 9'5 sí!

Pau ha dit...

Em quedo amb la frase més sentida a l'acabar "i no n'hi ha més de triatlons per equips?"...
Jo també m'ho he passat teta, ja ho va dir el Sergio, que hi hauria anègdotes... joder més no n'haguéssim pogut viure.

Barcelona Dragons Triathlon ha dit...

M´apunto a la propera...suposo que alguna cosa podré col.laborar per la natació!

ENHORABONA CRACKS!! QUINA SORTIDA MÉS BRUTAL!! SOU ELS MILLORS!!

Xavi G.

guille ha dit...

Ei, experiència boníssima, molt recomanable. Trobo que és una modalitat que podria tenir molt èxit. Jo per la meva part estic motivadíssim per entrenar les meves carències. De moment he començat augmentant la quota de calci en la meva dieta i practicant jocs tipus "memory".
Per a propers aconteixements animo a tots els dragons aficionats a les triatlons a participar-hi.

Gracies a la Bea, l'Anna i el Coke que ens van animar incondicionalment durant tota la prova. Podem dir que també vau formar part del debut.