dilluns, 23 de maig de 2011

Notícies de la Ironsetmana

Ironman: Com a “notición” de la setmana, i malgrat que anava vestit del Gavà i no de Dragó, dir que el nostre entrenador el Xavi Tritraining ja és Ironman, i a més aconseguint-ho a Lanzarote, Felicitats!!!

Foto de la Maria.
Competicions: Aquest cap de setmana hi ha el Half Challenge de Calella, on alguns Dragons hi aniran, us recomanem que hi assistiu, la Fira és guapa i l’ambient també (i de passada podreu animar).
Fora límits: El dia 4 de juny hi ha aquest duatló que es fa al Club de Golf del Prat. Sembla una bona oportunitat per tots aquells que volgueu participar en un esdeveniment més popular i a més en BTT. Dues modalitats. Si som un grup gran podrem tenir una mica de descompte, per tant obrirem un grup al fòrum per a veure si hi ha quòrum.
Tri olímpic a Banyoles: En aquesta línia també sembla una bona oportunitat el Triatló que han muntat els Mossos d’Esquadra a Banyoles, es tracta d’un olímpic en un paratge impressionant i per un preu molt competitiu el 18 de juny. Més info a: http://www.ceme.cat/index.php/seccions/triatlo/53-triatlo/122-1a-triatlo-olimpica-mdf
Clínic natació aigües obertes: Sens dubte el Clínic més interessant de SBR, us passo la Info, recordeu que els Dragons hi tenim inscripció gratuïta, però igualment cal fer-la.
El proper Dissabte, 28 de Maig a la Fira del Half Challenge de Calella, organitzem el clínic de Natació en Aigües Obertes.
Mostrarem les diferencies entre la natació en aigües obertes i la piscina, al mateix temps que farem exercicis pràctics d’entrenament al mar per tal d’aprendre a adaptar-nos a  l’entorn tant de competició (ja sigui triatló o natació) com en travessa no competitiva.

Comunicació: Hem creat un Fòrum que es diu ENTRENAMENTS (GENERAL) utilitzeu-lo per proposar trobades i entrenaments NO OFICIALS. Gràcies.