dimecres, 11 de maig de 2011

Notícies de la setmana

Fòrum: Aquest és sens dubte el tema més important. Hem activat un fòrum privat on anirem desviant la nostra activitat. És important, per tant que l’activeu, ja sigui mitjançant la invitació que us vam enviar o clicant sobre el fòrum directament i donant-vos d’alta (alguns no heu rebut invitació). A l’hora de donar-vos d’alta, escolliu com rebre les intervencions, us recomanem un resum diari per evitar així un excés de mails dels Dragons al correu personal.
Trobareu un accés permanent al Fòrum a través del Bloc, a la part superior dreta.
Entrenament: Una vegada més hem aconseguit muntar dues sessions per a aquest cap de setmana. Divendres a les 18 hores hi ha una quedada a la platja de la Barceloneta, on la darrera vegada, davant del Club Natació Barceloneta. Demà no hi haurà reunió prèvia ni consells de Tritraining, sinó un punt de trobada per anar a l’aigua i crear petits grups de natació. Swim 35 a 40´ més run de 8 a 10 km transició (si algú arriba tard que ens busqui a l’aigua, no crec que hi hagi gaires freaks).
Activem un debat al Fòrum amb el títol Entrenament natació 13 de maig on podreu confirmar assistència o comentar el què vulgueu mitjançant resposta.
La segona sessió serà una sortida en bicicleta de carretera el diumenge a les 12.30 del matí. El punt de trobada serà la Plaça Kennedy i la ruta per Collserola. Si als assistents els hi va bé, intentarem fer 20 o 30km. El ritme serà, com diuen, Dragontana (és a dir entre Dragons i Sargantanes), però tothom hi és convidat.
En aquest cas activem un debat al Fòrum amb el títol Entrenament bici carretera Diumenge 15 de maig on podreu confirmar assistència o comentar el què vulgueu mitjançant resposta.
Competicions: Finalment el passat diumenge el Carlos i l’Óscar s’estrenaven com a Dragons en competició oficial participant en el Triatló de Ventalló amb molt bones sensacions, tan personals com conjuntes. Una prova a tenir en compte.