dimarts, 31 de maig de 2011

Notícies de la setmana

Serem breus i així aconseguirem que tothom ho llegeixi i no es pregunti exactament el què hi ha escrit.
Entrenaments: Oficialment, aprofitem els entrenaments que prepara Tritraining per la Sailfish de Berga, o sigui a la Barceloneta, on sempre a les 18 hores. Sailfish ofereix neoprens de prova. Obrim tema per si voleu comentar quelcom d’aquest entrenament. Entrenament natació 3 de juny
Per les diverses propostes durant el cap de setmana feu servir el debat que es diu ENTRENAMENTS (GENERAL)
Competició: Dos temes.
a)      Hem obert un doodle per començar a preparar la nostra presència a Les Angles. Segons els que siguem estem valorant la possibilitat de fer nit de dissabte a diumenge per 10 euros per persona (inclòs acompanyants). En el Doodle heu de posar on competireu (poseu: Nom: Distància), recordeu Dissabte: Sprint i Ironman, Diumenge: Olímpic i Half. A finals de la setmana que ve tancarem pernoctació i inscripció amb els que s’apuntin. Recordeu que aquesta és la competició que hem escollit per fer amb els Dragons de manera conjunta!!

b)      El passat cap de setmana 4 Dragons realitzaven el Half de Calella, inclosos el nostre president, aquesta alguns faran la Tri de Mataró i el 18 de juny l’olímpic de Banyoles.

Fòrum:  Alguns no us hi heu inscrit (més de 10 i us esteu perdent tota l’activitat que s’hi està generant).