dimecres, 15 de juny de 2011

Clínic de Natació en Aigües Obertes de TFswim

El proper dissabte 2 de juliol, la Tere Fullana ens proposa un Clínic per a millorar la nostra tècnica de natació i aplicar-ho en aigües obertes. Serà durant el matí i constarà de dues parts, la primera al Club Esportiu Mediterrani, en piscina, allí ens gravarà en vídeo i estudiarà els nostres defectes per a intentar corregir-los amb alguns exercicis teòrics i pràctics. Després ens desplaçarem cap al Port Nou on es practicarà la tècnica de natació en aigües obertes, simulant el recorregut del Triatló de la Vila del 17 de juliol. En aquest sentit, serà una bona presa de contacte per a tots aquells que hi tingueu pensat assistir.

El preu del Clínic sencer serà de 45 euros i per inscriure’s cal enviar un mail a info@tfswim.com  (amb còpia a bcndragons@gmail.com així portarem un recompte dels que hi aneu).
A part de la filmació, es lliurarà un CD amb els exercicis treballats al clínic (fets per una nedadora professional) per a que cadascú els tingui, també es lliurarà un informe de l’anàlisi de l’estil.
Les places són limitades a 20 persones més o menys i ja n’hi ha unes 10, així que millor no badar.
Afegir que Tritraining oferirà Neoprens per si algú en vol llogar, tot i que no serà imprescindible, ja que al juliol l’aigua està calenteta.

2 comentaris:

pilarvi ha dit...

Hola!
Aquest clínic està adreçat només als Dragons, o s'hi pot apuntar qui vulgui? Si fos així, a mi m'agradaria participar-hi. També estic inscrita a la Triatló de la Vila.
Salut!
Pilar.

Pau ha dit...

Hola Pilar, és obert a tothom, contacta directament amb info@tfswim.com