dimarts, 6 de setembre de 2011

Quina tornada d’estiu!!!

Som un club on donem preferència al companyerisme i al practicar l’esport per sobre dels bons resultats, però de tant en tant també va bé treure pit. Sabem que heu estat competint molt i bé durant aquest estiu, ja hem publicat resultats espectaculars durant els darrers mesos, però és que aquest setembre ens hem despertat amb molt bons papers. A destacar per sobre de tot que tenim un Dragó capaç de córrer la mitja en 1.18, ja que el Nacho va assolir aquesta marca a la Mitja de Sabadell quedant en novena posició de la general. Moltes felicitats.

També però cal destacar el què va fer el nostre President a la Marnató de Cap de Creus a Cadaqués nedant els 6.7km en menys de una hora i cinquanta minuts. Bona representació!!
Finalment i per recuperar l’activitat regular, aquest divendres tenim vàries propostes.
Trailrunning de dijous: Els dijous es recupera de manera regular les sortides des de Sant Cugat cap a Collserola, especialment interessant pels del Vallès però obert a tothom. http://groups.google.com/group/bcndragons/t/1db35a3d5a3735a3
Aquatló TFSwim  a Castelldefels divendres a les 16.30: Aquatló popular per aquest divendres Pels què us agrada nedar i provar sensacions de competició però a nivell 100% amateur, serà ideal. A les 18 hores, també hi haurà la trobada de sempre a la Barceloneta lideralada per Tritraining.
Training Camp a Berga dissabte al matí: http://www.sailfish-berga.com/trains.php Espectacular opció per gaudir dels tres esports en un entorn immillorable (ja hi ha 127 inscrits i és gratuït).
Clínic Aigües obertes TFSwim: El mateix dissabte hi ha Clínic de TFSwim: http://tfswim.blogspot.com/2011/08/repetimos-clinic-aguas-abiertas.html?spref=fb