dimecres, 26 d’octubre de 2011

Notícies de la setmana, últimes de la temporada 2011

Doncs ja han quedat obsoletes les darreres notícies, i és que després d’una exhausta feina d’investigació i de les reclamacions pertinents, us hem de comunicar que tenim la primera medalla d’or Dragona, i és que finalment la Júlia va ser la triatleta més ràpida a la Garmin. Moltes felicitats campiona!
Renovació: El dijous rebreu com fer-ho.

Ignauguració: Aquest dijous s’inaugura una nova botiga especialitzada en running a Barcelona  que es diu Evasion Running Barcelona (també treballaran temes de triatló), dijous faran la inauguració oficial, tot i que ja porten quasi un mes oberts. Qui hi vulgui anar que ens ho digui (enviant mail a bcndragons@gmail.com)i li farem arribar la invitació. és partir de les 20h30 a la tenda, AV. Sarrià 9.
Novetats: A partir de la setmana que ve comença oficialment la temporada dels Dragons 2012, de totes maneres ja haureu pogut veure novetats que anirem incorporant mica en mica: disseny, calendari, activitats...

Equipacions: Molts ens heu demanat tant per les equipacions d’hivern com per comprar el trisuit. Us enviarem en breu un qüestionari o simplement un mail per a què ens digueu que voleu. Pel què fa a l’equipació d’hivern la setmana que ve tindreu el disseny, farem una samarreta de running de màniga curta (no de tirants), unes malles (curtes i llargues si hi ha quorum), paravent i armilla. Pel què fa a les equipacions existents (trisuit, samarreta running tirants...) de ChampionSystem, simplement en arribar a 10 comandes ho tirarem endavant (al Fòrum ja ens ho esteu comentant, gràcies).
Entrenament: Demà dijous a la Plaça Rotary de Sant Cugat i a les 19.00 hi haurà la ja recurrent trobada setmanal per a fer una mica de Trail per Collserola (farà falta frontal). De cara al cap de setmana, al ser pont no hi haurà entrenament oficial, però estem intentant convocar quelcom pels què es quedin per aquí, ho farem via Fòrum.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Mooooltes Felicitats a la Julia i moltes gràcies a tots per aquesta temporada!

només dir:
I Love Carmen Mauri

Barcelona Dragons Triathlon ha dit...

Una manera genial d'acabar l'any!