dilluns, 10 d’octubre de 2011

Seguireu amb els Dragons?

Temporada 2012: Ja us enviarem tot la informació detallada amb número de compte, objectius comuns, info que necessitem, etc. però d’entrada ens agradaria saber si comptem amb vosaltres per la temporada 2012. La quota serà de 35 euros. El període de renovació pels socis actuals serà durant l’octubre i el novembre, això vol dir que tots els que ho feu en aquest període i ens digueu que no voleu samarreta de regal, podreu mantenir la quota del 2011, és a dir 30 euros. Per aquesta nova temporada a més de les samarretes tècniques estem elaborant samarretes de carrer, amb el mateix logo. En tot cas, de moment, només necessitem saber si us interessa continuar o no (sense cap compromís), i ho podeu fer enviant mail a bcndragons@gmail.com Si voleu crear entrada al Fòrum per comentar la jugada i saber qui es va apuntant, endavant sisplau.
Entrenaments: Això va de comiats. Estem a punt de començar la temporada running i volem acomiadar-nos de les altres dues disciplines, la natació i la bici de carretera. Per la natació recordeu que hem quedat dimecres a les 9.10 a la Barceloneta, on sempre, per començar a nedar puntuals a les 9.30.
Per divendres, si hi ha quorum, faríem bicicleta per Collserola, el punt de trobada seria la plaça Sarrià a les 18.30, tindrem més o menys una hora i mitja per rodar per Collserola.
Newbody: Un Dragó, l’Alberto ens envia aquesta proposta qui li agraïm.
Os informamos que hemos abierto la 4ª tienda Newbody hace unos meses, dedicada a la nutrición deportiva y la suplementación. Se encuentra en el barrio de Gracia (c/Puigmartí, 48).
Contamos con varias marcas dirigidas a la gama endurance como Multipower o Victory, además de otras muchas que cubren el amplio espectro de la actividad deportiva.
A todos los componentes de los Dragons y amigos os ofrecemos un 15% de descuento. Este descuento solo es válido en la tienda de Newbody Gracia.

1 comentari:

Barcelona Dragons Triathlon ha dit...

Bon dia a tots els Dragons/es ....i futur Dragons/es!

Us animo a que utilitzeu el box de comentari per dir si continueu o no, així els que segueixen la web del Club podràn llegir directament el que penseu!

Una abrçada i fins la propera!

Xavi.

P.D: Em sembla que aquests pits són els cracks de Berga 2011? Xulíssima la foto!