dimecres, 9 de novembre de 2011

Paula1. Com et dius? Paula Gonzalvo
2. Quina edat tens? 23 anys.
3. Tens Bloc? No.
4. Ciutat de residència: Barcelona.
5. Quan vas iniciar a fer esport? Fa relativament poc temps, als 17 anys.
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Sempre havia fet running, pero aquest any he fet per primera vegada un triatló i m’ha encantat, a partir d’ara crec que practicaré ambdós. Si he de triar, el que mas m’agrade es còrrer per muntanya.
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Amb els 10km.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? No segueixo cap entrenament, intento surtir a còrrer quan puc i ara estic començant a nadar.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Intento fer esport 3 o 4 dies a la setmana, pero hi ha setmanes que no faig res i d’altres que entreno tots els dies.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? Com a objectiu comú la marató de Bcn i a mes vull fer un triatló olímpic. Mes endavant m’agradaria fer la Marató i mitja de Penyagolosa.
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? El punt feble la bici i com a virtut la motivació per l’esport.
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? Als 10km 52’, a la Mitja marató 1h 56’ i al sprint 1h 16’h.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? Sempre que he pogut he fet la Cursa dels Bombers i a Castelló la Marxa al Bartolo, m’agraden molt.
14. Tens alguna mena de ritual en competició? Cap.
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Deixar-me liar pels meus amics i surtir de festa els dies abans d’una cursa llarga i no descansar el que hagués tocat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

BENVINGUDA!

Barcelona Dragons Triathlon ha dit...

Benvinguda Paula, estem segurs que amb tu tenim una Dragona més que donarà guerra!

Pau ha dit...

Fa una mica d'enveja que diguis que dels 17 anys fa relativament poc, sobretot per mi que fa 17 que en tinc 17.
No entenc si la Marató la vols preparar ara o més endavant.
Benivinguda!!!

Paula ha dit...

Gràcies equip!
Si m'agradaria preparar la marató aquest any amb vosaltres :)