dilluns, 7 de novembre de 2011

Anem per feina

Aquesta setmana hem començat ja la comanda per a nou material, ja heu rebut el mail amb tota la informació, afegir un parell de coses, el groc serà el de ChampSys i l’altra és que del tallatge dir que, per samarreta heu d’agafar la que utilitzeu normalment, però pels paravents agafeu una talla més i fins i tot dues si voleu que us vagi ample.

Solidaritat: Aquesta setmana tenim ració doble: per un costat hem debutat amb la nova ONG, Flor de vida, a primera fila, i és que un total de 6 Dragones van començar just darrera l’elit en la cursa de la dona, lluint una samarreta de l’associació. 

Per l’altra vam recaptar un total de 9 parells de wambes per Burkina Faso, i força samarretes. Constantment s’envia material cap allí, o sigui que si en teniu més ens ho feu saber i gestionarem l’encàrrec. http://www.mujeresburkina.org/

Entrenament: Doncs aquí també teniu ració doble. Dir-vos que la setmana que ve rebreu un pla per preparar ja sigui la Mitja de Granollers o la de Barcelona amb 11 setmanes i un altre amb 4 per a aquells que vulgueu fer un intensiu.
Per a aquesta, ho estem acabant de tancar, però en principi es mantindrà el de dijous a Sant Cugat i en farem un altre divendres o el cap de setmana. Dimecres concretem.

Competicions: Esperem que per a aquest diumenge el clima ens respecti i es pugui disputar amb normalitat tant la travessa de les Illes Medes, com la Marató de la Costa Daurada i la Behobia San Sebastián, on hi haurà representació Dragona.

2 comentaris:

Bea ha dit...

Ole, ole, esas Dragones canyeres. I visca els Dragons sol·lidaris!!!

XTB-XAVI ha dit...

Felicitats a tots per la cursa i pel acte de recollida de material de forma solidària...aquest és un de les nostres característiques com a Club i no la podem perdre si no engrandir amb actes com aquests!

Enhorabona Dragons!

Xavi.