dilluns, 28 de novembre de 2011

Bastús

1.       Com et dius?    Anna Gómez Bastús
2.       Quina edat tens? 28
3.       Tens Bloc? Si, http://www.trionfire.blogspot.com/
4.       Ciutat de residència: Barcelona
5.       Quan vas iniciar a fer esport? De ben petita em vaig iniciar en l’esport fent gimnàstica esportiva però al deixar-ho vaig abandonar molt la pràctica fins que fa tres anys em vaig reiniciar, en aquest cas aficionant-me a la btt
6.       Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Uiiii, tema complicat, en principi el ciclisme seguit del running, encara que darrerament la natació que era el meu punt dèbil està guanyant posicions i és el que més gaudeixo!!!
7.       En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Em trobo més còmode fent entrenaments llargs, no soc gens explosiva però si tinc resistència, no obstant, com m’he iniciat tard en la natació, m’he vist obligada a fer coses curtes per evitar patir en excés a l’aigua. Ara que això està superat, anem a buscar distàncies mes llargues.
8.       Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament?  Si,soc una persona molt disciplinada i constant, no em fa mandra entrenar i a més ha arribat un punt que ho necessito per iniciar el dia amb les piles carregades. Tinc un entrenador de triatló que em fa seguir una planificació molt personalitzada (que gran que ets, Xavi) i especialment tinc a la Tere Fullana, de tfswim, que m’ha ensenyat a gaudir de l’aigua i a fluir.
9.       Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Entreno 6 dies per setmana i diumenge faig una prova, si es possible, però els 6 no son de la mateixa intensitat. El temps que dedico cada dia es d’una hora i mitja aproximadament, sempre abans d’anar al despatx, això si, el cap de setmana no tinc hora límit i es quan més em deixo anar.
10.   Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? Ara mateix em plantejo per 2012 millorar la marca dels 10.000, fer la mitja de Granollers i la mitja de BCN, fer alguna travessia nedant no massa llarga no tinguem un disgust i especialment en triatló fer distància Olimpica.
11.   Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? El punt feble es que mai he estat bona en cap de les tres disciplines, però la virtut es la meva constància i la capacitat de superació (si amb 27 anys he après a nedar i sis mesos desprès entrava a l’aigua amb centenars de persones fregint-nos a cops...que no puc fer ja?? Jajaja. Ara es qüestió de fer més i millor)
12.   Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? No soc persona de grans marques, això si, per mi la gran marca va ser la meva sortida de l’aigua a la Garmin 2011 en una posició molt digne i un mar en estat bastant cabró.
13.    Alguna competició que no et perdis mai?  Perquè?  Per ara com a novatilla no tinc cap que no em perdi mai, això si, a partir d’ara un cop a la temporada mínim hauré d’anar a Banyoles, tinc un record preciós d’allà.
14.   Tens alguna mena de ritual en competició? Tocar, abraçar, petonejar...als meus abans de la sortida, encara que m’hagi de moure i tornar a recol.locar, i si son la Bea i la Julia encara més, ens desitgem sort...i al lio!!!
15.   Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Mmmmm, no recordo cap així massa especial, alguna cosa bona te ser una novata. Les meves grans errades estan relacionades amb l’entrenament/planificació J

3 comentaris:

BEA ha dit...

Dragoneta meva, m'has emocionat!!! Sempre toques la fibra sensible. Visca les dragones molones on fire. Nena, tú sí que vales!!! Mira que presentar-te ara: si ja ets més famosa que la Coca-Cola!!!

Anna ha dit...

nena, soc un desastre! jo insistint a la Lidia que omplis la seva presentació de benvinguda i la meva pendent desde feia gairebé un any!
Res a dir del moment tendre de petonet+abraçada+tocaments varis abans de la sortida, eh???jajaja, i que no faltin!!!!

Gracies per tot el suport en aquest primer any Drago, mama Dragona molona :)

Ana ha dit...

¡Qué grande que eres pequeña! :-)