dimarts, 15 de novembre de 2011

Com entrenarem

Aquesta és la següent estructura que us hem preparat a nivell d’entrenaments. Nosaltres ens definim com un Club amateur, on valors com el companyerisme, l’amistat o la solidaritat prevalen per sobre d’altres més competitius. Malgrat tot no volem deixar d’oferir la possibilitat de progressar en l’àmbit de l’esport a tots aquells qui ho vulguin. És per això que hem decidit comptar amb un entrenador principal i dos específics que us ajudaran, de manera individual, a assolir els vostres reptes si així ho necessiteu.
a)     Aquest entrenador personal serà La Ivet Farriols. Tots aquells que vulgueu un entrenador que us ajudi a planificar la temporada, que us faci un seguiment personalitzat o resoldre dubtes específics, podeu comptar amb els seus serveis. La Ivet ofereix diferents tipologies d'entrenaments i els preus oscilen entre 30 i 45 euros al mes..
Clicant a la imatge entreu al seu web, i aquí teniu més detalls de la seva col·laboració amb els dragonsa)     De manera complementària hem volgut comptar també amb dos entrenadors més per les disciplines de natació i running. Per natació ens ajudarà la TFswim, la Tere Fullana i el seu equip ofereixen entrenaments personalitzats per dia i també Clínics a més d’altres activitats d’interès. http://www.tfswim.com/


Si algú vol un pla d’entrenament específic de running comptem amb el Jaume Leiva, un dels millors marationans a nivell estatal i actual campió de Catalunya de mitja marató. http://www.jaumeleiva.com/

a)     Si bé comptem tant amb USKTIM com amb els altres dos per a realitzar possibles clínics o fins i tot algun stage durant la temporada, i de fet us passarem totes aquelles activitats que vagin proposant, aquestes ofertes seran a càrrec individual per a tots aquells que estigueu interessats. A nivell de Club, però, seguirem oferint-vos tant la sessió setmanal d’entrenament com possibles planificacions generalistes per a preparar aquells objectius que considerem oportuns.

També tenim preparats una séries de Clínics/Entrenaments presencials que realitzarem amb ells o altres professionals de l'esport.

Agraïm a tots tres la seva predisposició en col·laborar amb nosaltres, us enviarem una explicació més detallada per mail. No dubteu en preguntar-nos o preguntar-los directament tota aquella informació que necessiteu si voleu comptar amb els seus serveis, tant a nivell mensual com per un període en concret.