dimecres, 2 de novembre de 2011

Comença la temporada 2012


Setmana curta per tornar de nou al cap de setmana i poder entrenar.
Solidaritat: La Fundació CAICO ens ha citat en la seva web, aquesta temporada ens veiem de nou! Gràcies.
Competició: Exitosa i nombrosa presència de Dragons a la Mitja de Sant Llorenç Savall, felicitats nois! I per la setmana que ve, cap dragona pot faltar a la Cursa de la dona de diumenge (i la resta de Dragons a animar!). Moltes de les nostres runners aniran amb la samarreta de la nova ONG amb la que treballarem, la Fundació Flor de Vida.
Entrenament: Seguim corrent, al marge d’iniciatives privades com la d’aquest passat diumenge on alguns vam estar a les aigües entrenant bé però esmorzant millor, dijous on sempre (Plaça Rotary) hi haurà l’entrenament setmanal per Collserola i divendres a les 19.30 a la Plaça dels Maduixers començarem una volta de 11km, carretera de les aigües més desnivell tornant per Vallvidrera.
Tenim preparat un entrenament genèric per preparar una Mitja Marató, serà vàlid per a tots! L’objectiu principal serà la Mitja de Granollers, on ja hi ha força Dragons inscrits, però també l’aprofitarem per la de Barcelona. Després per la Marató de Barcelona, seguirem el pla oficial.

1 comentari:

XTB-XAVI ha dit...

Angi (el Dragon incógnit de la foto per la revista Finisher) finalment ha aparegut amb las seva primera mitja de muntanya després de la seva darrera cursa una Jean Boin fa 20 anys enrera!!! Xaxa felicitats també pel gran esforç i sobretot pel teu acte de solidaritat i equip per esperar-nos a l´arribada per entrar els 3 junts i lluir els colors dels Dragons!!!...el temps que vam trigar és el de menys...lo maco és com us vau superar km darrera km!

Enhorabona...i la propera qui s´apunta amb mi el proper any per la distància marató?

Fins aviat i Força Dragons!

Xavi.