divendres, 11 de novembre de 2011

Eduardo

1. Com et dius? Edu Quesada
2. Quina edat tens? 35 anys.
3. Tens Bloc? Si http://www.triatlonblog.es
4. Ciutat de residència: Barcelona.
5. Quan vas iniciar a fer esport? Desde el 2008 (running)
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Tinc que dir running ja que no he fet cap triatló, però ja en tinc moltes ganes.
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? 10km i Mitja Marató
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? No segueixo cap entrenament específic.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? 3 cops a la setmana amb un equip de companys de running i 1 dia faig natació i intento fer alguns km de bici.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? Cada any he tingut un objectiu, al 2009 10 km, al 2010 Mitja Maratò, al 2011 Maratò i aquest any toca Triatlò Olímpica.
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Punt feble natació no per resistència si no per falta de tècnica i virtud, no se, alguna tindré...o no...12.Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? Als 10km 49’, a la Mitja marató 1h 50’ i Marató 4:30.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? Cursa dels Bombers i Mitja de Barcelona.
14. Tens alguna mena de ritual en competició? Cap.
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Sortir de casa amb el temps molt just.

1 comentari:

XTB-XAVI ha dit...

Benvingut als Dragons! i no et preocupis que ¨step by step¨ assoliràs tots els teus objectius amb la nostra companyia, entrenaments i ajuda!

Fins aviat!

Xavi.