divendres, 25 de novembre de 2011

Lídia

1. Com et dius? Lídia ALbujar Vidal
2. Quina edat tens? 33 años
4. Ciutat de residència: Barcelona.
5. Quan vas iniciar a fer esport? buffff...hace años!!!! 
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? en principio running y swim y quien sabe si algo más...
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Deu mil i mitja marató.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? generalment em toca entrenar sola, pels meus horaris de feina. I soc bastant disciplinada.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana?  5 dies a la setmana , més el diumenge si faig alguna cursa.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? De moment la mitja de granollers i la mitja de barcelona, no m'agrada fer plans a llarg termini per un tema personal de motivació, 
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport?  Soc una persona super soferta i no em fan por els reptes per durs que siguin, pero aixó si...com no m'entri alguna cosa no hi poso cap mena d'interes i em desmotivo amb facilitat. M'agrada molt anar amb més gent perque em sento recolçada i aquest puntet de companyerisme em fa obligar-me a superar-me cada dia.
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? de moment poques marques ...es una cosa que no m'ha preocupat mai.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? bombers de barcelona
14. Tens alguna mena de ritual en competició? m'he de posar sempre els mateixos mitjons, nets esclar!! ja ja jaja
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? no dormir.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Companya! Sabes que este 2012 estaremos corriendo lado a lado muchas veces! Todo un reto aguantar tus ritmos y todo un honor tener que entrenar para ello! Será un gran año y cumplirás muchos retos y objetivos! Con todo!!!!!!