dimecres, 30 de novembre de 2011

Notícies de la setmana, el Gran Dinar

De manera informal s’ha anat organitzant un dinar a Vilanova pel pròxim diumenge 18 de desembre. Qui vulgui reduir els seus problemes de consciència i dinar tant com pugui, aquell dia hi ha la Mitja i alguns Dragons hi acudiran però en tot cas el Dinar serà aquí http://calpurgat.blogspot.com/ i l’Albert s’ha currat tenir el restaurant en exclusiva i un menú a preu molt ajustat, uns 20 euros (si no ens passem amb la beguda). Hi ha una entrada al respecte per a discutir i informar-vos  Mitja de Vilanova i la Geltrú, però aquesta vegada recuperarem el doodle per a confirmar, ja que haurem de fer la reserva del Menú.
És una bona jornada per a portar amics, parelles i nens, i així ens coneixerem tots. Al Doodle poseu el vostre nom i quanta gent més portareu.
Competició: Exitós cap de setmana, no tan per les grans marques (moltes millors marques personals, i una vegada més grans actuacions, amb 1.31 a la Mitja de Collserola o un 36 a la Jean Bouin), sinó per la presència de quasi 20 Dragons competint. Felicitats a tots! Com va sentir l’Albert “aquests Dragons estan a totes les competicions”
Calendari 2012: No direm res, al Fòrum teniu una proposta: VIP: Calendari 2012 - DRAGONS ON FIRE
Entrenament: A l’entrenament del dijous a Sant Cugat s’hi suma un running el dissabte a les 8 del matí sortint de la Plaça Mireia, a l'inici o final de la carretera de les Aigües però a Sant Just.
Europa i DIR: Especialment pels del Vallès, hem aconseguit que podeu gaudir de la piscina del Centre d´Esports Europa per 25 Euros al mes de 7am  8 am i a partir de 7 pm fins 10 pm cada dia i els weekends sencers! Només pels Dragons!
http://www.europais.com/
I pels del DIR dues propostes: Per un costat s’organitza un pla d’entrenament liderat pel Xavi Llobet per tota la temporada.
Per l’altra, i ja a nivell més amateur però no per això menys interessant són els Run with us tant amb el Jordi Vázquez si el que voleu és treballar la velocitat com amb el Kedar Levy si voleu treballar la tècnica. Són dos cracks, i pels socis del DIR és gratuït!!!
WEB: Com haureu pogut veure el bloc s’ha disfressat de web i ha renovat el seu disseny, queden alguns retocs, l’apartat de Dragons l’individualitzarem més i volem omplir un mercadillo, però ja va agafant forma.
Equipacions i samarretes de regal: Estem tancant molts temes aquesta setmana per tant esperem poder gestionar-ho tot a principis de desembre.