dimarts, 22 de novembre de 2011

Notícies de la setmana, primera cap a Granollers

Recordeu que pels que aneu a la Mitja de Granollers, aquesta és la primera d'11 setmanes d'entrenament que us hem proposat. Per la de Barcelona encara us queden tres setmanes de marge.
Entrenament: Aquesta setmana serà el dijous a les 19.30 però aquesta vegada a Barcelona (NO HI HA ENTRENAMENT A SANT CUGAT). Per aquells que ho vulguin farem test de freqüencia cardíaca màxima i per tant si en teniu, porteu el pulsòmtere. Quedarem com sempre al pàrking dels Maduixers, a la carretera de les aigües. També serà un bon entrenament de cara a la Jean Bouin perquè treballarem la velocitat.
Competició: La gran trobada d'aquesta setmana ha estat a la Rupit Taradell, on 8 Dragons més dos acompanyants han realitzat la Rupit Taradell, una travessa de més de 43km per muntanya. L'any que ve hem de ser més en aquesta prova on es gaudeix del paisatge, del desnivell i dels avituallaments, Us passem aquí la crònica del Pau: http://www.ironpanic.com/2011/11/rupit-raradell-2011.html


Necessitem 4 persones per a fer una prova doble el 18 de desembre al Masnou: Es tracta de fer una hora de natació (20 minuts de relleus entre 3 paricipants en una piscina), paral·lelament a la natació, tindreu el repte de pedalar 42km sobre els corrons fent-vos relleus. Un autèntic entrenament de transicions. Organitzeu-vos els relleus de la manera més eficient possible, caldrà ampliar l’equip de 3 a 4 membres, tots els membres han de fer un relleu com a mínim de cada modalitat (natació i bici).Aquell equip que realitzi més distància en bicicleta tindrà de regal 4 equipaments  BKOOL. Aquesta competició s'engloba en els actes de la marató de TV3, és gratuita, però seria bo fer una petita donació. Els 4 primers interessats que enviin un mail a bcndragons@gmail.com seran els que ho faran (cal neoprè i serà pel matí).