divendres, 16 de desembre de 2011

Roger1. Com et dius? Roger León
2. Quina edat tens? 27
3. Tens Bloc? No
4. Ciutat de residència: Barcelona
5. Quan vas iniciar a fer esport? Desde petit he fet esport. Desde els 3 fins els 18 he fet hoquei patins, al final ho vaig deixar perque el nivell d’exigencia era molt alt. Per temes de feina / estudis no vaig poder fer esport amb regularitat i ara fa aprox. un any que he tornat i m’he iniciat als triatlons.
6. Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? La veritat es que el running era la que realitzaba més, pero amb el tema de triatlons estic nedant mes que mai. Es el meu punt feble, feia molts anys que no nedaba en una piscina
7. En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Tot i que m'agrada la superació i buscar els límits de totes les disciplines. Segons les marques les distancies curtes de triatlon podem dir que es la meva especialitat.
8. Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? Intento planificar els entrenos i cada cop vaig intentar millorar la preparació.  
Soc bastant autodidacta (pregunto / miro blocs…) per veure diverses formes d’entreno i les intento ajustar a les meves posibilitats.
9. Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? La planificació es de 4 / 5 dies a la setmana. Son unes 7-8 hores setmanals. Sempre intento compartir 2 o 3 entrenos en grup per no ser tan aburrit i poder compartir ambs els demes i si hi ha esmorzar / dinar despres molt millor. Pero tambe m’agrada entrenar sol per poder-me superar a mi mateix.
10. Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? Vols preparar un objectiu comú amb la resta del Club, quin? D’objectius en tinc molts. Sempre intento tenir 1 de gran i 3 o 4 petites per tindre la motivació. Aquest any els reptes son:marato de barcelona / fer una triatlon a l’estranger / debut a distancia olímpica. El repte de la temporada el tinc en ment pero prefereixo guardar forces per veure com evoluciona la temporada si es pot cumplir.
11. Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? Les meves virtuts son la disciplina / constància si tinc un repte que superar per contra el meu principal punt feble es que si no tinc cap repte em costa mes esforçarme en els entrenos.
12. Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? Aprox 45’ en 10k, no recordo en mitja marato; 3:35 en marato i 1:20 en triatló sprint si no recordo malament.
13. Alguna competició que no et perdis mai? Perquè? La veritat es que no tinc cap especialment moltes de les curses populars de barcelona perque conec a molta gent que participa i son bastant animades (nassos, bombers, merce, Garmin…)
14. Tens alguna mena de ritual en competició? Intento estar jo sol concentrat minuts abans de la competició. Encara que hi hagui molta gent al voltant intento aïllar el màxim posible.
15. Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Algunes destacables la típica de novato fent una duatlo i no treurem el casc a la transició bici – corre o anar a “pendre algo” 2 dies abans de la competició i arribar a casa a les 7 del mati.