dimarts, 17 de gener de 2012

El Club comença a rodar


Duatló del Prat: Tenim ja un equip femení composat per la Lidia, La Paula i l’Anna i estem en “construcció” de l’equip masculí. Per diverses raons bona part dels que van fer la triatló la temporada passada no s’hi poden apuntar, però sembla que aquest Club està preparat per fer tants equips com calgui. El Guille està lesionat, el Jaume i el Capi estaran corrent la Marató de Sevilla i el Pau és fora del país aquell cap de setmana, encara comptem però amb la possible participació dels altres dos components: el Jorge i el Xavi F. L’ideal seria tenir com a mínim 4 noies i 5 nois (i pot ser fins a 6). Cal estar federat. Organitzarem algun o alguns entrenaments de bici per a preparar la prova.


Finisher: Ja fa uns dies que vam sortir a la revista Finisher, i a més ho teniu en l’apartat de Voleu conèixer als Dragons?, però pels que encara no ho hagueu vist, us passem aquí l’escanejat. I parlant de l’apartat de coneixença, recordeu que és interessant que ens envieu el vostre formulari de presentació per unir-vos al “qui és qui”.

Entrenaments: Volem consolidar una mica els entrenaments, encara no ho podem fer fixe perquè la presència és irregular, però intentarem consolidar tres dies:
-Els Dijous a Sant Cugat des de la Plaça Rotary a les 19.30 ja és un clàssic. Cada setmana via Fòrum es fa convocatòria.
-Per altra banda sembla que les sortides matinals del cap de setmana (ja sigui dissabte o diumenge) i des de la plaça Mireia, amb lomoqueso posterior, també tenen bastant d’èxit.
-I us volem fer una nova proposta: Les sortides nocturnes del dijous a les 21.30. Farem una entrada dedicada a això però bàsicament el què volem és organitzar runnings després de l’hora de sopar, que ningú tingui problemes de feina, família... Dilluns us enviem tota la informació i detalls.

Aquesta setmana hem tancat l’excel de ChampSys i procedirem a la comanda. Recordeu però que les reposicions no són complicades i per tant deixarem (com hem fet amb Magic) l’excel en blanc perquè aneu demanant el què volgueu. Quan arribem a 10, tornem-hi.