diumenge, 22 de gener de 2012

Night runnings dels dijous

Com us dèiem igual que fem a Sant Cugat pels del Vallès, volem estandaritzar un dia fix d’entrenaments a Barcelona, i després de valorar diferents opcions hem escollit els dijous. L’especial d’aquestes sessions serà l’horari, els farem a les 21.25 (a les 21.30 en punt es comença). D’aquesta manera aconseguirem tenir “tancades” totes les obligacions familiars i a la vegada gaudirem d’un horari privilegiat per córrer: poca gent, fresqueta, silenci, foscor...
Per fixar el lloc, i veient que és millor per tothom, ens trobarem sempre a l’entrada de dalt del parc Cervantes. Combinarem una sessió de running continuo amb una de séries, i tant ciutat com muntanya. Ja veureu que especialment el dia que toqui séries serà ideal per gent de tots els nivells ja que cadascú pot portar el seu ritme, els altres serà més complicat.
Penjarem el lloc de trobada i la tipologia d’entrenament al calendari durant els dos primers mesos, és a dir des d’ara fins a març, i hem creat un nou grup de Debat al Fòrum per a confirmacions. 

No oblideu els frontals.
Punt de trobada: a l'entrada de dalt del Parc Cervantes, més o menys a
la parada del bus http://g.co/maps/kq5qv