dimecres, 11 de gener de 2012

Tornem-hi?

Després de les vacances de nadal cal posar-se les piles, i no només per cremar els torrons, sinó per arribar a temps a les Mitges i sobretot a la Marató de Barcelona. A partir de la setmana que ve intentarem marcar un dia d'entrenament més o menys fix (tal com es fa a Sant Cugat cada dijous), Probablement a la nit, cap a les 21.30, així no hi haurà excuses de feines ni famílies, una vegada tot enllestit, a córrer.
Sembla també que les sortides des de Plaça Mireia dels caps de setmana s'estan consolidant, especialment gràcies al "lomoqueso" de després. A més de l'emorzar posterior, és un entrenament molt atractiu perquè permet l'adaptació a tots els ritmes: sortim tots junts i es van creant grupets segons kms objectius i ritme creuer, cadascú dóna la volta on vol i ens trobem al bar.
Per aquesta setmana, de moment però, us proposem l'entrenament a Sant Cugat COLLSEROLA RUNNING DIJOUS 12 GENER 7.30 PM- SORTIDA SANT CUGAT (PLAÇA ROTARY) i en principi no en farem el cap de setmana ja que la majoria dels habituals faran la Mitja de Sitges. Molta sort Dragons!
Finalment dir-vos que aquest és l'any del Dragó a la China i estem preparant una petita sorpresa.

Recordeu també que ens queden Calendaris!