dimecres, 8 de febrer de 2012

Clínic amb Jaume Leiva

Com sabeu a principi de temporada vam arribar a un acord de relació amb el Jaume Leiva. Creiem que més enllà de poder-lo utilitzar com a entrenador personal també està bé poder gaudir dels seus coneixement a nivell de Club. És per això que li hem demanat que ens faci un Clinic relacionat amb el running però focalitzat en la preparació de la Marató, no en va ell intentarà aquest any fer MMP a Barcelona.

Com us podeu imaginar la seva agenda està molt ocupada amb altres Clínics, xerrades i entrenaments, però hem pogut trobar un forat pel proper dissabte 18 de febrer de 17 a 20 hores.
Foto del Clínic realitzat a SBR
Prepararem una taula rodona, on a més de fer-nos una petita presentación, podrem demanar-li tot allò que ens interessi: ja sigui material, alimentació, sistemes d´entrenament, planificació, recuperació, motivació... Així que aneu preparant una bateria de preguntes i amb els seus coneixements i experiències personals pot sortir un clínic força xulo. A més després farem un petit rodatge amb exercicis bàsics de tècnica de carrera i estiraments per els runners.

Ja us comunicarem on farem el Clínic, el límit d’assistents serà de 25 persones, i tot i que podeu portar a algun amic, tindran preferència els Dragons.

No us ho podeu perdre, especialment els que feu la Marató de Barcelona! Agraïm d’entrada que el Jaume hagi tingut aquesta deferència cap a nosaltres!!!
Foto del Jaume a la Mitja de Granollers, on va acabar 7è amb un temps de 1h03''
Per cert, la seva equipació s'assembla bastant a les noves samarretes dels Dragons, tot un detall Jaume  ;-)

I si voleu una samarreta de I run with Leiva, també ens ho dieu.

1 comentari:

Anna ha dit...

iniciativa perfecte! ens veiem al clinic. Força Dragons!