dimecres, 15 de febrer de 2012

Notícies de la setmana

Recuperem aquest títol per a parlar-vos de vàries coses.
Entrenaments: Us demanem disculpes perquè els que acostumem a organitzar els entrenaments estem tots fotuts i per tant no hi podem anar, de totes maneres recordeu que el Fòrum sempre està per posar-vos d'acord i fer-los. Hi haurà èpoques millors.
Terminis: Som pesats, però els plaços s'acaben. Aquest dissabte tancarem comanda TAYMORY, i en dos o tres dies ho enviarem a fàbrica.
Aquí us mostrem la resta de col·lecció amb la samarreta sense mànigues, la de màniga llarga i la de noia (amb color d'estrelletes exclusiu).

Recordeu també que aquest dissabte hi haurà el Clínic amb el Jaume Leiva, encara queden 4 o 5 places. Pels que hi aneu i pels que no, via Fòrum s'està parlant d'un sopar més festeta posterior.
Competició: Aquest cap de setmana vam tenir Dragons competint en muntanya, carretera i duatló, destaquem precisament l'actuació del Rubén al duatló de Granollers. Com veieu, el tema de la T2 el té controlat, no conec cap Dragó baixant de la bici d'una manera tant pro. Felicitats
A més també tindrem representants a la Marató de Sevilla, ànims mosqueters, i ànims d'Artagnan, que en pocs mesos tornarás a estar donant guerra.
I com no, esperem una gran actuació de les nostres Dragones al Prat, no estareu soles.

Equipació de regal: Ja la tenim, recordeu que podeu escollir entre vàries prendes, ens podeu enviar un mail dient el què voleu.