dijous, 15 de març de 2012

El Capi a l'ULTRATRAIL LES FONTS


Aquest cap de setmana ha estat espectacular, i és que no només la Lídia feia un gran paper al Du de Gavà sinó que el Capi, un dels nostres Dragons més ràpids, ens representava al duríssim Ultratrail Les Fonts. Us deixem aquí la seva crònica. Atenció a la proposta final, hi haurà molt de groc als pirineus el proper setemebre.

De Capi

Que no us enganyi la foto!
Després d'acabar els 120km la de la Ultra Trail de Les fonts (Xerta, Tortosa), el mínim que podia fer era fer-me una foto al podi.....o millor dit, és el que té que només dues persones del poble s'apuntin a fer-la....que tens el podi assegurat en la categoria dels locals...això si, s'ha d'acabar.
I aqui està lo xungo, comences divendres nit amb el frontal a fer una "sortideta" de 23 km que teoricament s'ha de fer xino xano per no desgastar-se...anar a  dormir a la 1 i llevar-te dissabte a les 5 perquè a les 6 del matí hi ha la sortida de l'etapa de 70km amb 4000m de desnivell positiu.....i aqui ja comences a notar que això costarà. Camelback, barretes, manta tèrmica i cap a la muntanya els 200 inscrits de la Ultra.....Quan portes 23km sembla que no serà tant dur i fins i tot li fots canya a les baixades i corres al pla....pero al km50, les cames diuen prou i es quan comencen els 20km dl'infern....com en el mur de la Marató pero més estona...i ara una pujada, després una baixada, un pla, cau al terra, no miris les bullofes.....i de tant en quan et trobes algú amb qui comparteixes uns km i després tornes a anar sol....però com sempre, el final sempre arriba i gairebé 12h després tornes a veure el poble i ja només penses amb la dutxa i els macarrons.
I la nit de dissabte a dormir 9 hores perque el diumenge els 27km que falten comencen a les 8 del mati.....tot un luxe malgrat que les cames es neguin a fer un pas més...i aqui és on entra el recuperador muscular OXD, Espectacular!
I diumenge, dopat amb ibuprofenos i amb ganes de que no s'allargués massa, fot-li a tope! Al principi les cames no volien però al km13 es van posar a to (ibuprofeno no falla) i com les cabretes no vaig parar fins al final.....Finisher i a menjar un estofat que era la glòria.

La organització excel.lent els tres dies, et porten a cos de rei i et mimen tant als avitualaments com en l'arribada.....aixi que pels que us volgueu iniciar en les curses de resistència és una bona opció.....aqui teniu el web: http://www.utlesfonts.com/ca

Ah! I aqui es competeix amb un mateix....contra el tarro que sempre et recorda: Què hi fots aqui?

Resultats:
Divendres. Nocturneta 23k 350+: 2:07:10
Dissbate: Trial 70km 4000+: 11:53:40
Diumenge: Cursa Fonts 27km 1650+: 3:34:07

TOTAL: 17:34:57
Posició 31 de 200 inscrits...acabats 100 i pocs

Ara a curar les bullofes i a pensar en la cavalls de vent!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Enhorabuena!!! realmente es de admirar la exigencia psicologica y fisica con la que debes de afrontar una Ultra y acabarla!!! Felicidades!!!

XTB-XAVI ha dit...

Capi quina màquina...objectiu Cavalls de Vent...em tindràs al teu costat a la sortida després ... xino xano acabar-la per mi tot un èxit!

Cuidat maco!

Xavi.