dimecres, 14 de març de 2012

Molta info!!!

Competicions: Sempre hem dit que no busquem ser competitius, que el què ens uneix és el bon rotllo, però "què dimonis! Com mola tenir una Dragona propera al podi!" Moltes felicitats Lídia per la teva quarta posició! Aquí teniu la crònica!
MEDALLA DE CHOCOLATE!!!

Equipacions: Mentre esperem per la setmana que ve tenir la de Taymory (Special Edition) de moment hem rebut ja la de ChampSys, podeu demanar com recollir-la enviant mail. Sisplau, no trigueu gaire, que se'ns acumulen les caixes.
També recordar-vos que si voleu la samarreta DragonsKID demà s'acaba el termini per pagar els 15 euros (us volíem avançar més info de la prova, però ens falta concretar el dia, sigui com sigui els DragonsKids tindran un 20% de descompte en la inscripció)
Entrenaments: Si no hi ha canvis per a fer el test de Gavela us esperem al Cervantes el dijous a les 21.20, un grup anirà entre 4.15 i 4.45 i l'altre entre 5.00 i 5.30 minuts el km, farem un recorregut per ciutat d'uns 8km, qui en vulgui fer més que comenci abans o segueixi després. L'entrenament a Sant Cugat també serà dijous i en principi aprofitarem per fer el test de GAVELA. Dissabte farem lomoqueso, tres convocatòries: a les 8.45 els que vulguin fer tirada més llarga, a les 9.15 tirada més curta o passejada i a les 10.15 tots al bar!
LOMOQUESO MARÇ 
Dijous running nocturn MARÇ  
RUNNING COLLSEROLA DIMARTS 13 7.30 PM (ROTARY PLAÇA)
Triatló per equips del Prat: No volem que ens agafi el tema despistats així que val la pena que en comencem a parlar i que aquesta vegada hi hagi també un equip de nois. Recordeu que cal estar federat per participar-hi. Obrim tema al Fòrum!
Triatló per equips del Prat