diumenge, 20 de maig de 2012

El primer i no l'últim!


Ja passada una setmana volem escriure quatre paraules referents a l'stage. Molts mesos enrere hi començàvem a treballar, calia escollir ubicació, Banyoles o Cerdanya. Tres factors ens van fer decidir pels Pirineus, la proximitat amb Les Angles, la gran resposta per part dels socis i la possibilitat d’anar al Campus Cerdanya. Des del primer moment ens va donar bona impressió, tot eren facilitats, tan de pagament, reserves, serveis... Era molt senzill parlar amb ells perquè sabien de què parlàvem i quines eren les nostres necessitats. Finalment a part d’algun problema amb el menjar i sobretot la dificultat de tenir les nostres begudes en fred, crec que tots estarem d’acord que el lloc era immillorable.
A nosaltres ens permetia una cosa molt important i és que la feina es centrava només en la part esportiva, per la resta, érem un membre més, a gaudir i descansar com tothom. De les respostes rebudes dels socis en traiem una conclusió, haurem de buscar una nova ubicació per conèixer nous entorns, però sí, i només sí, l’hotel està a l’alçada.
La presència del Víctor el divendres donava un plus a la trobada, començàvem amb bon peu amb una xerrada molt ben portada sobre la posició de la bici, com a mínim tots vam aprendre on estaven els isquions, al menys els de l’Albert.
L’endemà l’Óscar d’USKTiM acompanyat del Jesús, ens guiaven amb la natació, el primer marcant un entrenament i el segon gravant-nos en vídeo per a fer un posterior informe. Els inevitables “problemes” de ser tanta gent va fer que ens costés engegar amb la bici. Es tractava d’un recorregut de 90km on del 25 al 45 coincidíem tots. Aquí vam tenir l’ajuda divina i és que tret d’algun problemet amb la bici de la Judith no hi va haver cap altre contratemps, així que més o menys vam complir. Fantàstiques imatges de 25 ciclistes, quasi tots de groc, rodant per les estretes carreteres franceses. 

Per A o per B i malgrat es va intentar (COMPEX recuperación activa a tope, i alguns Rockstar), per la majuria el running de la tarda va ser una agonia, havíem quedat molt baldats. Però el cansament no va evitar que la majoria rodéssim una estona per un circuit preciós pel mig de la Cerdanya.
Ja cap el vespre, l’spa i el sopar ens van ajudar a acabar tots relaxats, estirats als sofàs i perfectament acompanyats de Gintonics i Estrelles i de nou barallant-nos pels COMPEX. Oju, que això no és publicitat, és tal qual va anar.
L’endemà provàvem el Nadathlon a la piscina, el veredicte està ben clar: seria com fer spinning per anar en bici, és a dir, ideal per a fer un entrenament curt però intens, perfecte per muscular, per evitar la dificultat d’un entrenament en piscina o al mar (si és que no ho tenim a prop), i simplement s’ha d’anar en compte que és un complement, però no substitutiu.
Després USK TiM ens havia preparat un entrenament de multitransicions (el què en futbol seria un entrenament amb pilotes, que no en pilotes), és a dir aprendre i entrenar tot passant-nos-ho de conya. Per acabar 30 kilòmetres de bici.

No vam marxar sense algun regalet del Club o dels patrocinadors, ja que vam realitzar un petit sorteig que van despertar els darrers riures de la gent.
I així marxàvem cap a casa, amb somriures cansats, amb la sensació de recordar aquest cap de setmana molt i molt de temps.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Un gran cap de setmana en tots el sentits, amb la petita pega, que no gens important, de les neveres per posar les begudes.

Moltes gracies a tots els participants i moltes felicitats a tota la Junta per la feina feta.

Es el primer, pero segur que no sera l'ultim, i tocara treballar de valent per millorar aquest.

Força Dragons

P.D. El entrenament de transicions en boles, es un tema a tenir en compte.........