divendres, 29 de juny de 2012

Anton Albajes-Eizagirre


1.       Com et dius ? Anton Albajes-Eizagirre
2.       Quina edat tens? 30
3.       Tens Bloc? Http://antonae.wordpress.com/
4.       Ciutat de residència: Bcn
5.       Quan vas iniciar a fer esport? Des de petit
6.       Quina és la teva pràctica favorita: triatló, duatló, running, ciclisme o natació? Triatló
7.       En quina distància o modalitat et trobes més a gust? Running i bici
8.       Explica’ns com entrenes: ets disciplinat, tens entrenador, segueixes algun pla d’entrenament? Intento ser constant, però força caòtic. Per lliure
9.       Quants dies i hores entrenes de mitjana per setmana? Depén molt... amb algún objectiu proper... no sé, 12?
10.   Quants i quins objectius et proposes per aquesta temporada? He fet la marató, la tri de ztz, havia de fer la quebranta (però descartada per una tendinitis), i queda l'extreme de menorca, al setembre. La resta, segons com caiguin, coses suaus.
11.   Quins són els teus punts febles i virtuts pel què fa a l’esport? La falta de planificació com déu mana (i experiència en quant a tot el q no és esforçar-se: descansos, nutrició, estiraments, fisios...). Les ganes.
12.   Quina és la teva millor marca en la disciplina que practiques? Marató: 3h14'59''; tri olímpica 2h16'; 10k 38' (fa tres anys...avui suposo q 39-40)
13.    Alguna competició que no et perdis mai?  Perquè? Hum... no. Però que vull fer sí o sí l'any q ve, la quebranta.
14.   Tens alguna mena de ritual en competició? Aixecar-me tres hores abans per esmorzar (pasta, torrades amb melmelada, suc de taronja) i passar tres vegades mínim pel doctor roca.
15.    Quina és l’errada més gran que has comès en una competició? Més gran... doncs no sé. Les típiques: haver d'anar al lavabo, no hidratar-me bé, començar massa fort...