dimarts, 3 de juliol de 2012

Clínic/Test de neoprens i wambes ZOOTUs proposem pel proper divendres 13 de juliol a les 18:00, i com a activitat complementaria a la nostra Travessia, un clínic/test de productes ZOOT

La gent de ZOOT s’ha ofert per realitzar una xerrada més una aplicació pràctica del seu material. En la part teòrica parlarem dels neoprens i de les sabatilles, i amb l’ajuda d’un tècnic de ZOOT i d’un atleta professional resoldrem tots aquells dubtes i secrets que sorgeixin: natació en aigües obertes, en grup, trucs per posar-se i treure el neoprè.

La part pràctica serà tant de neoprens i natació en aigües obertes com de wambes i running i tècniques de cursa pel Passeig Marítim. Ambdues activitats les farem amb tècnics que dirigiran les activitats.

Aquest clínic test s’organitzarà en col·laboració entre els Dragons i el CEM Marítim i és oberta a tothom (amb preferència pels socis i acompanyants), per a participar-hi simplement heu d’omplir el següent doodle o escriure un mail a bcndragons@gmail.com Demanem que ho feu quant abans millor a fi d'organitzar-ho.

Inscripció gratuita màxim fins el proper dimecres 11 de juliol


Dia: 13 de juliol a les 18:00
Punt de trobada: Entrada del CEM Marítim (Passeig Marítim 33 (Al costat del Parc de recerca)) http://goo.gl/maps/TjV4

Us hi esperem!!