divendres, 3 d’agost de 2012

Wild Wolf series


Aquests dos últims caps de setmana s’han celebrat 2 Triatlons consecutius de les WildWolf Series, que han estat el de la Vila i el d’Andorra, que es feia per primera vegada.
Tots dos han estat plens de Dragons participants.
La Vila va ser un Triatló Sprint com sempre molt ple de gent, cosa que va fer que es produïssin alguns accidents amb bicicleta que, per sort, no van passar a més. Destacar també l’augment sense previ avís del segment de natació de 750 m a 1100 m, cosa que va fer que molta gent hagués de donar el millor d’un mateix per poder sortir i completar aquest segment. La gran representació Dragona es va fer notar i veure pels carrers de la Vila Olímpica, destacant també algun debut en la distancia, amb molt èxit.
Andorra va ser un Triatló Olímpic i Sprint, ambdós molt durs degut a les fortes rampes del segment de bicicleta, on es tenia que pujar un parell de cops al Coll de la Comella, i també per l’alçada on es feia la proba. El segment de natació es va fer en el preciós Llac d’Engolasters, amb unes transicions molt exigents. Tot i això, tots els Dragons que hi van participar van acabar molt dignament, també amb uns quants debuts en les distancies.
Aquest Juliol ja ens hem deixat veure en curses a França (Les Angles) i Andorra (WildWolf). Els Dragons ens expandim arreu, amb forces renovades.