dimarts, 30 d’octubre de 2012

Obra social Sant Joan de Déu

Aquesta temporada col·laborarem amb l'Hospital de Sant Joan de Déu. Després de dos anys amb CAICO, volem seguir lluitant contra el càncer infantil però ara amb una institució barcelonina. Estem molt il·lusionats amb la manera com ens han rebut, pel dia 23 tindreu l'oportunitat de comprar aquestes pulseres, els 3 euros de les quals van integrament dirigides a l'ajuda dels nens amb càncer.
L'autora de les pulseres http://www.porlainvestigaciondelcancerinfantil.blogspot.com.es/Us expliquem aquí el què fan


ELLS NO PODEN LLUITAR SOLS CONTRA EL CÀNCER,
PERÒ TOTS JUNTS EL PRODREM VÈNCER

El càncer infantil és una malaltia que afecta cada any més de 1.000 noves famílies a tota Espanya. Gràcies als esforços en investigació, els índexs de curació ja s’han situat al voltant del 80 %, molt per sobre dels que teníem fa poques dècades. No obstant això, queda molt per fer. El càncer infantil  segueix sent la primera causa de mort al nostre país per infants entre 5 i 14 anys, ja que per molts casos la ciència encara no té solució. A més, no és pot prevenir i patir-lo és fruit d’un desafortunat atzar.

A l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, centre de referència en la lluita contra aquesta malaltia, oncòlegs i investigadors treballen junts des de fa anys per assolir un somni: que tots els nens malalts de càncer el puguin vèncer.

Però no poden fer-ho sols. Per fer-lo realitat, necessiten la ajuda d’entitats i persones solidaries per poder oferir avui les millors teràpies i seguir desenvolupant les del demà. En una època tant difícil com l’actual, en la que els ajuts públics a la recerca s’han vist reduïts de manera substancial, és gràcies a accions solidàries que els nostres investigadors poden seguir avançant en el coneixement d’aquestes malalties.

Necessitem que col·laboris en la lluita contra el càncer infantil, necessitem que formis part d’aquest somni

En nom dels nostres pacients i les seves famílies, moltes gràcies per la teva ajuda, perquè mai no es dona tant com quan es donen esperances.

Obra Social Sant Joan de Déu
Àrea d’Infància