dilluns, 5 de novembre de 2012

Entre castanya i castanya...

Us passem aquí les activitats d'alguns dels Dragons (NO VOLEM DEIXAR-NOS A NINGÚ, PERÒ TAMPOC HO PODEM SEGUIR TOT AIXÍ QUE SI QUAN FEU ALGUNA COMPETICIÓ ENS ENVIEU QUATRE LÍNIES I UNA FOTO, ESTAREM ENCANTATS DE PUBLICAR-HO)

A la Cursa de l'amistat destacaríem el bon paper de l'Ana, però és més noticiable el primer lloc en noies del Sandro (Bastús)!!!!
Aquest passat dia de Tots Sants (1 de Novembre) es va fer la XXXII Cursa de l’Amistat a la ciutat de Barcelona. És una cursa molt especial de 16 km. que va des del Castell de Montjuic fins al Parc d’Atraccions del Tibidabo, creuant tot Barcelona i pujant per la carretera de Vallvidrera. És una cursa diferent, pel fet de ser no competitiva, creada per un dels pioners del running, el Sr. Francesc Mates. Des de fa anys que es fa el seu memorial i la cursa l’organitzen la seva família, amb un carinyo molt especial, que es nota al fer-la. El treball del voluntariat és d'excel·lent.
Aquest any l’han fet un bon grup de Dragons, que ja la tenen marcada a l’agenda per repetir l’any vinent. És molt recomanable. No hi ha res com córrer per cremar els Panellets i les Castanyes de la nit anterior.

Aquí teniu les cròniques d'alguns dels participants:


També volem destacar un nou Duatló del Jose i la Isa (amb trofeu) i un "marcón" del Jag al Cross de Sants. 

Felicitats a tots!!!