dimarts, 18 de desembre de 2012

Des de Salou fins a Vic, passant per Vilanova


Aquest cap de setmana es va fer la Mitja Marató de Salou amb una important representació Dragona. En un matí més de primavera que d’hivern, l’ Anna Bastus, la Katia, la Judith, la Isa, el Joako, el Victor, el Carles i el Borja (en aquest cas ell feia el 10.000 paral·lel) van participar en aquesta cursa que tothom deia que era bastant dura. Les continues pujades i baixades del recorregut i el vent que acostuma a bufar de valent, en grans parts del mateix no van faltar i la cursa es va fer difícil per aquests motius.

Tot i així, les marques que es van assolir van ser molt bones i quasi tothom va fer la seva MMP. Un bon regalet de Nadal i un estímul més per continuar els entrenaments per la Marató de Barcelona, gran objectiu per la majoria d’ells. Ressaltar també la victòria del nostre entrenador, Jaume Leiva, amb una total superioritat envers la resta de rivals. Moltes felicitats per tothom.

Paral·lelament, el mateix diumenge també es va fer la Mitja Marató de Vilanova amb la participació de la Núria i del Jose Sanda, amb també unes molt bones marques per part d’ells. I l'Espriu, que anava cap a Osona per seguir el seu peculiar pla d'entrenament a base de competicions ;-)