dijous, 28 de febrer de 2013

Darreres setmanes sumant kms

Com ja sabeu, queden tot just tres setmanes per la Zurich Marató Barcelona on molts dels dragons participen, i com no podia ser d'una altra manera, aquest diumenge s'ha celebrat la Maratest a Badalona, on s'han posat a prova fent la tirada llarga de 30 km bona part d'ells (altres han preferit fer-la en solitatri, però tampoc s'han escapat d'ella)

Ara ja comença el compte enrera i aviat arribaran les setmanes de descàrrega. Ànims nois/es, la feina ben feta donarà resultats. Aprofitem això per seguir animant a unir-vos als entrenaments de dimarts i dijous.
Gràcies a tots els animadors i molt especialment al Radu que ens esperava per animar a Montgat i fer fotos (adjuntem enllaç)


Foto d'equip abans de l'inici de la tirada llargaAixí mateix, la Isa va realitzar el duatló d' Igualada, lluitant contra les baixes temperatures. Felicitats Isa!
isa en el sector de la cursa a peu de la duatlóL' Ana Pozo va tornar a la muntanya (medi que li està agafant el gustet) i va fer una genial 6a posició a la cursa dels Colls, a Vilanova i la Geltrú.

Us adjuntem també l'enllaç de la seva cronica cursa del coll. Felicitats Ana!

Ana en plena cursa del Coll

Així mateix, a uns quants milers de kms de distància, el Victor frijolet i el René van fer una fantastica actuació a la mitja marató de muntanya.
Us adjuntem l'enllaç amb les fotos i es un orgull tenir aquests dos dragons representant-nos a Mexic

fotos Mitja muntanya